Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 25 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 25 iunie 2015De la ora 12:00 si 14:00 va asteptam cu subiecte impresionante! Ce s-a intamplat intre Radu si Simona? Ce adevaruri au fost spune, aflati in emisiunea de astazi! Doamna Maria isi sarbatoreste ziua de nastere in lacrimi, dupa ce Nicolae a sarit gardul acum cateva zile. Radu si Simona s-au apropiat foarte mult in ultima perioada. Atat Andrada, cat si Simona a fost triste la gandul ca Radu putea parasi competitia sambata in Finala.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cristi se afla intre ciocan si nicovala! O vrea pe Andrada, dar este prieten bun cu Radu, fostul ei iubit!

Cristi: “Andrada inca are sentimente pentru Radu!”

Andrada: “Cristi este gelos pe Radu!”

Radu a fost criticat de un telespectator pentru comportamentul si gesturile lui neadecvate din casa baietilor. Andrada este o concurenta spontana care s-a facut remarcata inca de cand a intrat in casa. In editia Mireasa pentru fiul meu de astazi, ea a venit nemachiata, iar Mirela Vaida Boureanu a admirat-o.

Gestul lui Nicolae de a parasi competitia, a facut-o pe doamna Maria si pe Catalina sa ajunga la disperare.

Nicolae a fugit din curtea casei si a sarit gardul, dupa ce a avut cateva neintelegeri cu iubita lui din casa. Concurentul da socoteala acum in fata staff-ului emisiunii si este intr-o stare psihica proasta.

Nicolae nu si-a uitat mama! De ziua ei, doamna Maria a primit un trandafir si un mesaj din partea fiului ei iubit. Din pacate pentru ea, Catalina nu a primit niciun semn de la Nicolae, lucru care a dezamagit-o complet.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *