Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 26 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 26 iunie 2015De la ora 12:00 si 14:00 va asteptam cu subiecte de ultima ora. Ce dezvaluiri uluitoare si-au facut Elly si Cristian? Ce relatie au Andrada si Cristi? Ce adevaruri si-au spus concurentii. Toate le veti afla astazi! Simona este convinsa ca mama lui Elly va fi un obstacol in calea relatiei dintre fiica ei si Cristian. Simona: “Mama lui Elly nu ma place pentru ca am indemnat-o pe fiica ei sa se impace cu Cristian!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Reprezinta mama lui Elly un pericol in relatia fiicei sale cu Cristian?

Atitudinea lui Danut fata de catelul Gilbert i-a atras critici din partea celorlalti concurenti, dar concurentul este decis sa reziste in fata tuturor provocarilor si atacurilor.

Carmen s-a aratat din nou dezamagita de iubitul ei. Implicarea lui Danut in controverse de tot felul a facut-o sa-si piarda rabdarea.

Cristi a fost prins la mijloc in conflictul dintre Andrada si Radu! Credeti ca disputa dintre Andrada si Radu ascunde sentimente pe care cei doi nu vor sa le recunoasca?

Desi s-au sarutat, Andrada spune ca nu este inca pregatita sa anunte oficial o relatie cu Cristi.

Pentru prima data de cand a sarit gardul, Nicolae a venit in platoul emisiunii. Nicolae a recunosc ca disputele cu Catalina l-au adus la capatul rabdarii, motiv pentru care a luat decizia de a sari gardul.

Concurentul regreta gestul extrem, dar spune ca o iubeste pe Catalina si isi doreste continuarea relatiei cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *