Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 28 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 28 iulie 2015De la ora 11:15 si 14:00 urmariti subiecte importante! Un conflict de amploare a rasunat in casa fetelor! Danut, mai furios ca niciodata pe Carmen! Cum au petrecut Elly si Cristian o cina romantica in Bulgaria? Simona nu este de acord cu modul in care a tratat-o Ionela pe Catalina! Gratarul pregatit in Casa Fetelor a fost marul discordiei intre Ionela si Teodor. Concurenta a fost dezamagita ca iubitul ei nu a ajutat-o sa pregatească gratarul!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Ieri, in direct, Danut a anuntat ca relatia dintre el si Carmen s-a incheiat. Concurentul este foarte hotarat asupra deciziei lui si nu-si doreste sa mai dea inapoi. Danut a spus ca a lasat foarte mult de la el in relatia cu Carmen, dar toate reprosurile ei i-au ajuns. Pe alta parte, Carmen nu este de aceeasi parere, concurenta sustinand: “Pentru a fi alaturi de Danut am lasat totul de la mine!”

Danut a recunoscut ca nu este pregatit sa se casatoreasca cu Carmen. Danut: “In viata nu merge doar cu iubire, trebuie sa ai si alte lucruri!”

Carmen: “Daca n-ai iubire, n-ai nimic!”

Daamna Dorina, mama lui Danut, a intervenit telefonic pentru a-i sfatui pe cei doi sa mai reflecteze asupra relatiei lor si sa-si mai dea o sansa. Danut a fost insa foarte vehement, spunand ca decizia lui de a se desparti de Carmen este definitiva.

Mama lui Danut: “Carmen il trateaza pe fiul meu cu superioritate!”

Danut: “Nu pot sa stau cu o persoana care imi reproseaza ca nu ofer nimic in relatie!” Lupta pentru accederea in Marea Finală devine din ce in ce mai apriga. Cristiana a facut acuzătii grave la adresa Andradei! Concurenta a spus ca Andrada a pus la cale o strategie prin care vrea sa o elimine pe Ionela din competitie!

Calculul bugetului pentru cumparaturi a provocat o disputa de proportii intre Andrada si Ionela!

La scurt timp dupa ce Elly si Cristian au anuntat in direct ca vor face nunta in Marea Finala, doamna Andreea, mama lui Elly, a dorit sa intervina telefonic. Aceasta a facut acuzatii grave la adresa fiicei sale! Mama lui Elly: “Fiica mea este penibila, se tine mereu dupa Cristian!” Mama lui Elly este de parere ca fata ei a fost prostita de promisiunile sustinatorilor si ale iubitului ei, Cristian!

Concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” au lasat deoparte rivalitatile si au mers sa se distreze la piscina!

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *