Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 29 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 28 iulie 2015 De la ora 11:15 si 14:00 va asteptam cu subiecte importante! Ce conflict a intervenit intre Andrada si Cristi? Care au fost reactiile dupa plecarea Catalinei? Ce s-a intamplat intre Carmen si Danut si cum au petrecut Elly si Cristian in Bulgaria? Elly si Cristian au implinit astazi sapte luni de logodna. Cristi a incearcat să ii ofere Andradei lectii de gastronomie! Criticile adresate Andradei ar putea avea consecinte nefaste asupra lui Cristi! Cristi a pus astazi punct relatiei cu Andrada. Se pare ca cei doi ar fi al doilea cuplu care se desparte in doar 3 zile. Cristi: “Pana acum am fost iubitul Andradei, dar de acum s-a terminat totul!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Credeti ca s-a terminat totul intre Andrada si Cristi?

Concurentii au considerat ca s-a dramatizat prea mult plecarea Catalinei. Danut nu crede in sinceritatea lacrimilor lui Nicolae: “Sunt lacrimi de televizor, sa se mai creeze un pic de dramatism!”

Nicolae: “Daca sustinatorii i-ar da o masina, Danut ar parasi competitia in acest moment!”

Dezvaluirile lui Nicolae: “Danut nu a placut-o niciodata pe Carmen!”

Nicolae a facut acuzatii la adresa lui Danut: “Nu a venit in competitie pentru un cuplu, ci pentru imagine si beneficii materiale!”

Danut: “La cat este de disperat, Nicolae place orice femeie!”

Dupa iscarea razboiului dintre Nicolae si Danut, Catalina a dorit sa intervina telefonic.

Catalina: “Eu si Nicolae ne iubim, nu ca tine, care nu simti nimic pentru Carmen!”

Doamna Maria isi doreste sa ajunga in Marea Finala, dar Catalina il vrea pe Nicolae afara. Mama lui Nicolae si-ar dori ca iubita fiului ei sa revina in competitie, fara niciun beneficiu material.

Catalina: “Mi-as dori sa reintru in competitie!” Marea finala ii pune pe cei din casă in garda! Toti concurentii se opun dorintei doamnei Maria ca iubita fiului ei, Catalina, sa reintre in competitie!

Doamna Maria a fost acuzata ca a incercat sa orchestreze eliminarea Andradei si a lui Cristi din competitie pentru a o ajuta pe Catalina sa ramana in casa!

Andrada s-a simtit tradata de incercarile doamnei Maria de a o pastra pe Catalina in competitie cu orice pret! Andrada, cu ochii in lacrimi: “Doamna Maria a facut tot timpul diferente intre concurentii noi si cei vechi!”

Andrada si Ionela au avut o disputa apriga, in timp ce toata lumea astepta cu sufletul la gura sa afle castigatorul masinii!

Radu, fostul iubit al Andradei, a intervenit telefonic in direct la “Mireasa pentru fiul meu” si a criticat-o dur pe concurenta pentru atitudinea ei din competitie! Radu despre Andrada: “E o ipocrita! Mereu se victimizeaza!”

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *