Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 29 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 29 iunie 2015La inceput de saptamana va asteptam cu subiecte senzationale! Catalina si Nicolae au trecut prin clipe cumplite! De ce a cedat Nicolae? Ce mesaj misterios a pus-o pe ganduri pe Carmen, aflati de la ora 12:00 si 14:00! Gestul disperat al lui Nicolae le-a socat pe mama si pe iubita lui, Catalina, care au varsat lacrimi amare si multe suspine dupa ce el a sarit gardul. Desi Nicolae i-a cerut sa nu mai discute despre Nelutu, Catalina nu l-a ascultat!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Discutiile purtate de Catalina despre Nelutu l-au facut pe Nicolae sa se gandeasca la despartire! La scurt timp dupa ce s-a despartit de Radu, Andrada si-a gasit linistea in bratele lui Cristi. Cei doi indragostiti se bucura din plin de momentele petrecute impreuna, iar concurenta a vrut sa-i faca o surpriza placuta si anume, sa-i scrie un mesaj cu petale de trandafir, insa a renuntat.

Chiar daca formeaza un cuplu cu Cristi, Andrada si-a amintit zilele trecute de povestea de dragoste traita cu Radu. Astfel, aceasta a rememorat toate clipele petrecute alaturi de acesta.

Desi multi spun ca Andrada se foloseste de Cristi, el fiind un refugiu, sora lui, Florinela, a marturisit ca este de acord cu relatia celor doi concurenti si ii sustine foarte mult.

La sfarsitul saptamanii trecute, concurentii s-au bucurat din plin de clipe magice, caci au mers la un parc de aventura, unde au avut parte de experiente inedite.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *