Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 30 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 30 iulie 2015Conflictul dintre Carmen si Danut a continuat! Cu ce noi probleme s-au infruntat concurentii? Ce s-a intamplat intre Andrada si Cristi? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Dupa ce, in doua rânduri, a facut totul pentru a fi iertat de Carmen, Danut a pus capat relatiei lor cu doar o luna inainte de Marea Finala! Desi isi faceau planuri de casatorie, Carmen si Danut au ajuns la concluzia ca sunt incompatibili. Carmen catre Danut: “Am fost o fraiera!”, “Nu trebuia sa ma impac cu Danut!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Carmen: “Danut ma iubeste, doar dupa ce ma pierde!”

Usurinta cu care Danut vorbea despre casatorie a facut-o pe Carmen sa nu isi mai doreasca sa faca acest pas alaturi de el!

Doamna Luminita, matusa lui Carmen, a dorit sa intervina telefonic pentru a o incuraja pe concurenta si a-i spune ca familia este de acord cu decizia ei si a lui Danut.

Pe final de competitie, concurentele si-au adresat reprosuri grave la impartirea cumparaturilor.

Doamna Maria si Nicolae primesc sansa, in emisiunea de la ora 14, de a parasi competitia mai devreme decat se asteptau! Doamna Maria si Nicolae vor fi fata in fata cu o decizie extrema. Vor parasi competitia?

Elly si Cristian au petrecut clipe romantice intr-o vacanta petrecuta in Bulgaria!

Elly se simte in continuare extrem de afectata de atacurile primite de mama ei din partea surorii lui Cristian! Elly, catre Cristian: “Sora ta nu trebuia sa spuna ca mami nu are unde sa stea!”

Doamna Maria si Nicolae o vor in continuare pe Catalina in casa, dar ceilalti concurenti se opun categoric!

Pe finalul emisiunii, doamna Maria si Nicolae au avut parte de momente tensionate la “Mireasa pentru fiul meu!”. Cei doi au primit sansa de a parasi competia. Nicolae si-a dorit sa plece, dar doamna Maria isi dorea sa ajunga pana in Marea Finala!

Chiar daca doamna Maria a incercat sa-l convinga de faptul ca iubita lui, Catalina il va astepta cat va fi nevoie afara, Nicolae nu a putut fi induplecat si a parasit competitia fara acordul mamei sale, spre dezamagirea ei.

Nicolae impreuna cu doamna Maria au parasit competitia MPFM 4.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *