Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 30 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 30 iunie 2015Carmen si Danut au avut un conflict aprig. Ce s-a intamplat intre ei? Doi indragostiti au avut parte de discutii aprinse! Despre cine este vorba, aflati astazi de la ora 12:00 si 14:00! Cristi a luat o pauza in relatia cu Andrada, deoarece considera ca ea nu este inca pregatita pentru o relatie. Danut a fost deranjat de gestul lui Carmen de a-l opri pe Nicolae de a sari gardul.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. La aproape trei saptamani de la formarea unui cuplu, Andrada si Cristi s-au despartit. Dupa ce i s-a reprosat ca e indiferenta, concurenta s-a suparat foarte tare, fapt ce a facut-o sa declare ca nu stie ce relatie exista intre ei.

Ieri au anuntat ca formează un cuplu, insa Andrada si Cristi nu sunt in culmea fericirii. Concurenta refuza sa dea frau liber sentimentelor, iar acest lucru il afecteaza pe Cristi, care este foarte trist din acest motiv.

Andrada: “Eu si Cristi nu vom mai avea o relatie!”

Chiar daca in ultima perioadă au fost mai apropiati si au admis ca exista o atractie intre ei, Radu si Simona au marturisit ca nu-si doresc o relatie, deoarece fiecare are alte asteptari.

Nazdraveniile lui Gilbert au starnit discutii aprinse intre concurenti. Marian si Cristiana au avut o mica cearta din cauza catelului. Marian s-a simtit deranjat de reprosurile Cristianei, despre care a spus ca incearca sa-l scoata vinovat in ochii celorlalti.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *