Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 31 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 31 iulie 2015Nicolae a profitat de ocazia de a parasi competitia fara nicio repercusiune si, impotriva dorintei mamei lui, a abandonat lupta pentru Marea Finala MPFM 5. Astazi, vineri 31 iulie 2015, incepand cu ora 11:15 si 14:00 descoperiti ce s-a intamplat dupa plecarea Mariei? Vantul despartirii a batut amenintator, dar iubirea dintre Andrada si Cristi rezista! Totusi, concurenta simte ca nu este respectata de iubitul ei! Conflictul care a avut ca motiv cumpărăturile a dat naștere altor dispute intre Andrada si celelalte fete! Cristiana a sarit la gatul Andradei: “Daca stii sa joci bine, nu inseamna ca noi suntem prosti!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Povestea de dragoste dintre Carmen si Danut a fost una tumultoasa, care a avut un sfarsit neasteptat. La a treia despartire, cel care a pus capat relatiei dintre el si Carmen a fost Danut!

Carmen: “Danut nu mai este atras de mine!”

Pregatirea tortului pentru aniversarea cuplului Elly – Cristian a fost cheia impacarii dintre Andrada si Cristi! Elly, insa, nu s-a bucurat de surpriza si a refuzat sa guste din tortul pregatit de cei doi!

Elly si Cristian, determinati sa isi uneasca destinele in Marea Finala de propriile sentimente sau de stimulentele sustinatorilor?

La sfarsitul lunii mai nu se punea problema de casatorie, insa, dupa intalnirea de la Romexpo cu ocazia Targului Miresei, Elly si Cristian au purtat discutii îndelungate despre posibila casatorie. Priviti cum au evoluat lucrurile intre cei doi!

Chiar daca s-au despartit, Carmen si Danut inca mai au dispute aprige. Concurenta s-a declarat dezamagita de lipsa de reactie a lui Danuţ, atunci cand era criticata de mama lui! Bunica ei a sfatuit-o insa pe Carmen sa renunte definitiv la Danut si chiar sa se mute de langa el, de pe canapea.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *