Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 6 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 6 iulie 2015Incepe o noua saptamana, iar subiectele sunt fierbinti! Neintelegerile dintre indragostiti devin din ce in ce mai intense! Ce se intampla? Cine este macinat de gelozie? Cine nu crede in sentimentele alesei sau alesului inimii sale? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00! Cristi se teme că Andrada îl amăgeşte, iar gândul că va suferi din cauza ei nu îi dă pace!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Mirela Boureanu Vaida a anunţat plecarea Cristianei şi a lui Marian din casa Mireasă pentru fiul meu. Aceştia vor pleca în vacanţă în Praga. La scurt timp după Finala Săptămânii, mulţi dintre concurenţi s-au arătat deranjaţi de atitudinea lui Dănuţ de a-l alege pe Marian, fapt ce a condus la eliminarea lui Cristian din cursa pentru maşină.
Chiar şi aşa, concurentul a spus că lupta nu s-a încheiat, motiv pentru care îşi va susţine iubita.

Finala Săptămânii trecute a adus discuţii aprinse între fete, care s-au certat pe tema alegerii rochiilor. În timp ce Cătălina a vrut să probeze mai multe creaţii, Ionela a ţinut să-i amintească faptul că are voie să-şi aleagă doar o piesă vestimentară, fapt ce a stârnit discuţii dure.

Nicolae şi Cătălina au o relaţie tensionată, iar acest lucru se datorează, după spusele bunicii concurentului, Angelei. În direct, în cadrul emisiunii de astăzi, aceasta a lansat acuzaţii dure la adresa mamei Cătălinei spunând că aceasta îşi doreşte ca cei doi tineri să nu fie împreună.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *