Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 7 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 7 iulie 2015De la ora 12:00 si 14:00 va asteptam cu subiecte incendiare! Ce s-a intamplat intre Elly si Cristian? Ce probleme a creat cursa spre castigarea masinii? Cum se inteleg Catalina si Nicolae si ce reprosuri dure a facut Cristi, aflati astazi! Emisiunea de la ora 12 a fost diferita fata de toate celelalte de pana acum. Concurentii nu au participat in emisiune si au fost luate doar telefoane in direct cu telespectatorii dornici sa-si spuna parerea despre cele intamplate in ultima perioada in casa Mireasa pentru fiul meu.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. In urma cu trei saptamani, Elly a aflat de la mama ei un secret pe care il tinea ascuns Cristian! De atunci, aceasta nu mai este de acord cu relatia fiicei sale cu concurentul.

Zilele trecute o parte dintre cuplurile din competitia iubirii au avut parte de o distractie pe cinste la Aqua Park, unde s-au bucurat din plin de iesirea din casa Mireasa pentru fiul meu.

La ultima aniversare de cuplu, Ionela a fost surprinsa intr-o ipostază indecenta, iar imaginile inedite au facut furori pe internet. La scurt timp, insa, mai multe sustinatoare i-au povestit, in timp ce se afla la cumparaturi, despre incident, iar aceasta a fost foarte afectata de situatia in care a fost pusa.

Nostalgia Andradei a starnit supararea lui Cristi, care s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca iubita lui se gandeste tot timpul la Radu. Mai mult de atat, cei doi au avut o discutie aprinsa pe această tema, căci concurentul isi doreste sa-i acorde atentia cuvenita.

Cu putin timp inainte de Finala Saptamanii, Simona s-a aratat ingrijorata de faptul ca va fi nominalizata de concurenti sa paraseasca emisiunea. De cealalta parte, Ionela a incercat sa o incurajeze spunandu-i ca nu are cum sa plece acasa din moment ce se afla in concurs de 10 luni.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *