Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 8 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 8 iulie 2015De la ora 12:00 si 14:00 va asteptam cu subiecte incendiare! O vizita fulger i-a dat pe concurenti peste cap! Ce s-a intamplat intre Andrada si Simona? De ce este Cristi gelos si ce cuplu a fost la un pas de despartire, aflati in emisiunea de astazi! Dupa ce a parasit competitia de buna voie, Radu a revenit la gard impreuna cu Andrei, fostul concurent si au adresat cuvinte jignitoare lui Danut si lui Nicolae. Se pare ca rivalitatea lui Andrei fata de Danut a ramas inca vie, chiar si dupa plecarea lui din competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Fostul concurent, Andrei, a intervenit telefonic pentru a spune ce are impotriva lui Danut, dar si a-l avertiza pe acesta ca Marian si Cristian se vor razbuna pe el prin nominalizarea lui spre eliminare, in urma duelului de sambata pentru cursa de masina.

Andrada si Cristi au avut discutii dure din cauza lui Gilbert, catelului din casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Totul a pornit dupa ce Cristi a fost muscat si a lovit catelul in cap, lucru care a deranjat-o foarte mult pe concurenta.

A parasit competitia iubirii in urma cu putin timp, insa astazi Radu a revenit extrem de vesel. Mai mult decat atat, el a facut o afirmatie uluitoare: “Vreau sa ma impac cu Andrada!” Afla aici cum a reactionat concurenta.

La scurt timp dupa iesirea lui Radu din competitie, Andrada si Simona au avut un schimb de replici acide. In timp ce fosta iubita a concurentului a incercat sa speculeze o reintoarcere a lui Radu, ea a sfatuit-o sa se concentreze pe relatia cu Cristi si sa uite ce a fost intre ei.

Se bucura de sustinerea a mii de oameni, insa acest lucru nu le asigura buna functionare a relatiei. Elly si Cristian au avut un schimb de replici acide. Cristian are temeri in privinta relatiei lui cu Elly.

Radu a primit o noua sansa de nerefuzat. Aflati despre ce este vorba in emisiune.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *