Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 9 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 9 iulie 2015Marea Finala se apropie, iar tensiunile dintre concurenti se intensifica! Se pun la cale tactici, se cauta informatii ce pot aduce victoria! Dar in ce masura afecteaza aceste strategii stabilitatea cuplurilor din competiţie? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00! Danut si Carmen s-au intors de la cumparaturi cu tolba plina de impresii impartasite de apropiati si de sustinatori. Acestia i-au avertizat pe concurenti ca vor fi tinta celorlalti la urmatoarele nominalizari. Ionela si mama Catalinei au avut discutii aprinse. Ionela a incercat sa discute cu Angela despre conflictul izbucnit din cauza rochiilor, dar in acest conflict a intervenit si Teodor!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Teodor: ”Catalina are un vocabular ce lasa de dorit, chiar si fata de mama ei!”

Ionela si Teodor au avut discutii neasteptat de dure, ce s-au sfarsit cu bruscarea Ionelei chiar de propriul ei iubit. In ultima perioada, relatia dintre cei doi este presarata cu reprosuri si neintelegeri.

Cea de-a doua parte a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a debutat cu un moment deosebit, caci Mirela Boureanu Vaida nu a fost prezenta in platou. Aflata in regie, aceasta a facut un apel la telespectatori privind fapta unui concurent. Mai exact, ea i-a rugat sa aiba rabdare, pentru ca timpul va scoate adevarul la suprafata.

Cristian si Elly au avut din nou discutii aprinse. Elly s-a aratat dezamagita de faptul ca iubitul ei nu are incredere in ea.

Faptul ca nu are o relatie buna cu mama ei nu mai este un secret pentru nimeni, insa recent, Catalina s-a certat din nou cu doamna Angela. Cele doua au avut un schimb dur de replici, care a pornit de la lista de cumparaturi.

Sunt impreuna de putin timp, insa intre Andrada si Cristi exista numeroase tensiuni. La ultima petrecere, cei doi concurenti au avut o discutie aprinsa, iar concurentul i-a reprosat acesteia ca nu i-ar impartasi sentimentele .

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *