Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 10 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 10 august 2015De la ora 11:15 si 14:00 urmariti o emisiune mpfm 4 cu subiecte de ultima ora! Ce credeti ca s-a intamplat aseara la petrecerea burlacilor? Vor avea baietii de suferit? Au fetele motive de gelozie? Aflati astazi! Weekendul trecut concurentii au petrecut pe cinste cu artisti de renume, seara de duminica incheindu-se cu petrecerea burlacilor pentru baieti. Fetele au vizionat petrecerea iubitilor lor impreuna cu Razvan Botezatu si Raluca Dumitru de la Star Matinal. Baietii nu au dat curs provocarilor fetelor venite la petrecere, deoarece nu au vrut sa le supere pe iubitele lor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Dupa petrecerea burlacilor, fetele de la ”Mireasa pentru fiul meu” au facut ordine in Casa Baietilor.

Baietii de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-au ferit cat au putut de mult de fetele invitate la petrecerea burlacilor. S-au inchis in camere si au inventat tot felul de scuze, totul doar pentru a scapa de invitatele puse pe distractie.

Doamna Andreea refuza in continuare sa-l accepte pe Cristian. Mama lui Elly i-a reprosat lui Cristian, iubitul fiicei ei, ca a fumat din aceeasi țigara cu una dintre domnisoarele invitate la petrecerea burlacilor.

Invitat la ”Mireasa pentru fiul meu”, Cristi, fost concurent, a afirmat ca o iubeste pe Andrada si ca isi doreste in continuare o relatie cu ea.

Inainte de a parasi definitiv competitia, dupa ce a fost eliminata, Andrada a dat un interviu care i-a uimit pe toti concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu”.

Andrada: ”Nu las absolut niciun prieten in casa, ci doar colegi de competitie!”

Andrada si Cristi au primit o propunere incredibila din partea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”: sa se casatoreasca in Marea Finala! Fosta concurenta a afirmat ca are sentimente pentru Cristi si ca ar dori sa imbrace rochia de mireasa, insa iubitul ei este de alta parere, deoarece el a refuzat propunerea de a se casatori cu Andrada in Marea Finala.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *