Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 11 august 2015

emisiunea mpfm4 din 11 august 2015De la 11:15 si 14:00 se vor face dezvaluiri noi. Ce s-a intamplat la nominalizari? Ce motive de gelozie au avut fetele? De ce a plans Carmen? Descoperiti in emisiunea MPFM4 de astazi 11 august 2015! Simona s-a suparat cumplit pe fete pentru ca acestea au refuzat sa o nominalizeze pentru a parasi competitia!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Intr-un moment de sinceritate, Cristi recunoscut: “Sunt flacau”! Iubita lui, Andrada, nu a parut deranjata si a explicat in emisiune de ce pană in acest moment, desi ambii au parasit competitia de cateva zile, nu s-a intamplat nimic intre ei.

In urma propunerii lansate de emisiune, de a se casatori in Marea Finala, Andrada a acceptat, insa iubitul ei, Cristi, a refuzat vehement ideea de a-i fi sot. Priviti aici care sunt motivele refuzului fostului concurent “Mireasa pentru fiul meu”!

Andrada: ”Cristi are o alta viziune despre casatorie, fata de mine”

Baietii au fost pusi sa gateasca in emisiune.

Fostul cuplu Carmen – Danut naste continue controverse. Doua sustinatoare ale celor doi au venit cu pareri controversate in ceea ce priveste finalul relatiei lor, ceea ce a dus la o reactie necontrolata din partea lui Carmen.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *