Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 13 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 13 august 2015Urmariti emisiunea de azi de la ora 11:15 si 14:00! Cine nu are noroc in dragoste? Ce s-a intamplat cu Carmen si Danut? Prin ce stari trece Cristiana? Ce secret are Ionela? Ce au facut Elly si Cristian la petrecere? Danut a refuzat sa o sustina pe Carmen in conflictul pe care ea l-a avut cu celelalte fete, cu aceasta ocazie Carmen l-a acuzat pe fostul ei iubit de ipocrizie. Danut: “Carmen incearca sa se victimizeze!” Carmen: “Danut se amageste cu gandul ca. daca ma va ataca, nu va fi eliminat!” Carmen: “Niciun alt baiat de aici nu s-ar fi comportat cu fosta iubita cum s-a comportat Danut cu mine!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Danut: “Lui Carmen ii place sa se afle in postura de victima!”

Danut a acuzat-o pe Carmen ca in timpul relatiei lor a incercat mereu sa-l enerveze si sa-l umileasca

Danut: “In relatia cu mine, Carmen se comporta de parca i-as fi fost elev!”

Carmen il are la mana pe Danut si a decis sa spuna in direct tot ce el i-a povestit ei, in timpul relatiei avute.

Carmen a facut dezvaluiri socante despre Danut: “O fosta iubita a lui Danut a facut videochat!”, “Danut mi-a spus ca si el a facut videochat!”

Carmen: “Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de Danut!” Concurentii au avut parte de o petrecere pe cinste, zilele trecute, iar unul dintre invitatii speciali a fost Daniela Gyorfy, care a venit insotita de dansatoarele ei. Irezistibil de sexy, acestea au incercat sa se apropie de Cristian, insa n-au avut nicio sansa, caci Elly a mers sa-si marcheze teritoriul.

Elly a fost sfatuita chiar de Daniela Gyorfi sa nu se casatoreasca cu un baiat figurant, precum Cristian.

Au mai ramas mai putin de trei saptamani pana la Marea Finala, insa Elly si Cristian nu-si mai pot stapani hormonii. Recent, acestia au fost surprinsi in ipostaze fierbinti, iar numeroase voci au spus ca cei doi indragostiti ar fi incalcat celebra regula 25.

Dupa ce au fost difuzate imaginile in care Elly si Cristian au fost surprinsi in ipostaze fierbinti, Andreea, mama concurentei, a intervenit in direct. Daca la inceput a spus, ironica, ca in imagini nu este fiica ei, ulterior, ea a criticat atitudinea fetei spunand ca nu ar fi trebuit sa se expuna in acest mod.

La scurt timp dupa ce Carmen a facut niste afirmatii dure, potrivit carora Ionela si Simona s-ar folosi de Elly si Cristian ca sa nu fie eliminate, acestea au facut haz de necaz. Mai exact, ele au tratat-o pe Elly precum o Regina. In urma acestora, Carmen s-a aratat afectata de toate incidentele si a cerut sa vorbeasca cu un psiholog.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *