Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 14 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 14 august 2015Nuntile se apropie cu pasi repezi! Concurentii se pregatesc intens! Ce rochii de mirese credeti ca vor alege fetele? Cum se vor imbraca baietii? Ce-i are de reprosat Elly lui Cristian? Ce secret ascunde Ionela? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Razboiul dintre Carmen si Danut a continuat si in emisiunea de astazi, cand Danut a fost tras de limba sa faca dezvaluiri despre trecutul lui, mai precis despre cum s-a indragostit de fosta iubita. Danut a afirmat, in direct, la ”Mireasa pentru fiul meu”, ca si el detine informatii controversate despre Carmen, dar nu doreste sa le dezvaluie. Danut: ”Si eu stiu informatii controversate despre Carmen, dar sunt finut si tac”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. In direct au intervenit mama lui Danut, care a rugat-o pe Carmen sa termine cu rautatile la adresa lui Danut, dar si o sustinatoare de-a lui Carmen, care a incercat sa-i tina partea concurentei.

Si-au sarbatorit dragostea de curand, iar Cristian a vrut sa-i aratelui Elly cat de mult o iubeste, motiv pentru care i-a pregatit un puzzle al dragostei. Desi ideea a fost una grozava, ce le-a fascinat pe fete, Elly a intampinat greutati in descifrarea puzzle-ului.

Dupa ce iubitul ei i-a pregatit un puzzle al dragostei, Elly s-a revansat si si-a rasfatat iubitul cu un tort delicios, dar si cu bannere uriase, pe care i-a scris mesaje care mai de care mai siropoase. Ea nu a facut, insa, singura aceste surprize, caci a fost ajutata de Ionela si de Simona.

Printre concurentii din casa care si-au celebrat dragostea s-au numărat si Cristiana si Marian, care s-au rasfatat cu surprize romantice. Ambii si-au scris mesaje romantice de iubire, insa decorul de poveste pregatit de Cristiana a fost mai mult decat spectaculos.

Dragostea dintre Carmen si Danut a fost inlocuita recent de ura si tristete. In timp ce Carmen a fost acaparata de melancolie, Danut isi umplea timpul cu alte activitati.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *