Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 20 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 20 august 2015Indragostitii si-au ales tortul perfect! Ce tort se potriveste mai bine? Danut, gata de orice pentru a degusta din torturi! Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cel mai longeviv cuplu de la MPFM4 a implinit de curand 11 luni de relatie. Ionela si Teodor si-au pregatit surprize inedite cu ocazia aniversarii, ultima din acest sezon. Cuplurile au degustat din delicatesele dulci ce vor fi puse pe masa invitatilor la nunta lor. Dupa indelungi dezbateri fiecare pereche din competitia ”Mireasa pentru fiul meu” si-a ales tortul preferat. Daca ieri Andrada venea cu dezvaluiri socante despre cuplurile ramase in competitie, in emisiunea de astazi un material a venit sa intareasca ideea ca Marian si Cristiana nu sunt in relatii tocmai bune cu Ionela si Teodor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Daca Ionela si Cristiana au avut parte de un mic conflict cu replici dure, Casa baietilor a rasunat de reprosuri! Marian l-a invinuit pe Teodor ca deranjeaza somnul baietilor, in toiul noptii, cu actvitati casnice. Indolenta lui Teodor l-a adus la capatul rabdarii pe Marian.

Emisiunea de astazi a fost dedicata in totalitate inspectiei din casele concurentilor. Atat Casa fetelor, cat si Casa baietilor au fost rascolite pentru a arata cat de gospodari si pregatiti de casatorie sunt concurentii din acest sezon. Din pacate, casele au scos la iveala un adevar crud: concurentii nu s-au ocupat de curatenie, iar incaperile au lasat mult de dorit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *