Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 24 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 24 august 2015Evenimentele Semifinalei sezonului i-au afectat teribil pe concurenti: un cuplu a intrat in cursa de eliminare, baietii s-au mutat in Casa Fetelor, iar Andrada si Cristi au facut o serie de afirmatii controversate! Care au fost reactiile concurentilor? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Printre reprosuri si tachinari, baietii s-au mutat in Casa Fetelor. In ultima saptamana din competitie, concurentii “”Mireasa pentru fiul meu” vor locui in camera mamelor. Simona si Ionela si-au impartasit anumite secrete. Temandu-se de reactia lui Teodor, Ionela l-a avertizat din timp despre discutia codificata pe care a avut-o cu Simona.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. La un pas de Marea Finala, competitia devine tot mai acerba. Deciziile concurentilor sunt temeinice. La finala saptamanii trecute, nominalizarile le-au dat batai de cap concurentilor!

Marea Finala a amplificat rivalitatile intre concurenti. Ultimele nominalizari au scos la iveala resentimente nebanuite. La finala saptamânii trecute, Ionela, Teodor si Danut au dat cartile pe fata! A existat prietenie intre ei?

Danut si Teodor au avut o disputa pe tema nominalizarilor, in urma careia din prieteni si aliati au devenit cei mai mari dusmani! Danut ii considera pe Ionela si Teodor vinovati pentru eliminarea lui Carmen din competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *