Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 25 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 25 august 2015De la ora 11:15 si 14:00 urmariti subiecte importante! Marea Finala este peste patru zile, iar concurentii sunt nerabdatori! Cum si-au petrecut ei prima dimineata impreuna? Cum este considerata Simona in casa? Ce s-a intamplat intre Elly si Cristian? Obisnuiti cu conditiile casei lor, baietii s-au adaptat cu greu in Casa Fetelor. Priviti aici cum au petrecut prima dimineata impreuna! In timp ce cuplurile exerseaza dansul mirilor, Simona a primit misiunea de a gati pentru toti concurentii. Concurentii s-au pregatit sa treaca examenul final: dansul mirilor! Coregrafia le-a dat insa multe batai de cap.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Catalina si Nicolae au revenit in platoul emisiunii pentru a povesti un moment halucinant. Catalina nu s-a impacat inca cu mama ei, ba mai mult decat atat doamna Angela l-a acuzat pe Nicolae ca i-ar fi intrat in casa fara permisiunea ei. Catalina neaga totul si spune ca afirmatiile mamei sale nu sunt deloc adevarate.

Catalina: “Mama nu a dorit sa dea ochii cu mine atunci cand am mers acasa!”

Doamna Angela este in continuare impotriva casatoriei dintre Nicolae si Catalina si nu doreste sa fie prezenta la cel mai important eveniment din viata fiicei sale, la Marea Finala. Cum isi imaginau concurentii actuali finalul competitiei? Se gandeau ca vor ajunge in această formula?

Concurentii au depanat amintiri de la inceputul competitiei.

Comportamentul lui Cristian legat de semnarea actelor de casatorie nu a fost pe placul lui Elly, care considera ca el nu pune mare pret pe acest eveniment important din viata lor.

Doamna Andreea, mama lui Elly, este in continuare impotriva casatoriei fiicei sale cu Cristian si nu-si mai doreste sa vina la nunta in Marea Finala.

Mama lui Elly: “Fiica mea nu m-a salutat de luni de zile!”

Doamna Andreea a incercat sa ii convinga pe Elly si Cristian sa renunte la casatorie si sa continue relatia afara pentru a se cunoaste mai bine. Cristian a fost de acord, dar nu este convins ca doamna Andreea il va accepta dupa terminarea acestei competitii.

Cristian: “As putea sa aman nunta cu Elly, daca mama ei ne va fi alaturi!”, “Chiar daca eu si Elly nu ne vom casatori, vom locui impreuna!”

Mama lui Elly: “Nu vreau ca fiica mea sa fie o femeie divortata la doar 21 de ani!!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *