Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 26 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 26 august 2015Baietii s-au adaptat cu greu la traiul in casa fetelor! Ce discutii aprinse au avut acestia vom descoperi azi, de la ora 11:15 si 14:00! Dupa finala saptamanii trecute, concurentii au spus ce gandesc prin intermediul tachinarilor. Razboiul dintre Ionela, Simona si Danut a continuat! Simona si Ionela l-au invitat la masa pe Danut, dar el a considerat ca fetele nu au fost prea sincere cand au facut acest gest. Danut este decis sa duca lupta pana la final! Prin ce mijloace incearca sa castige razboiul? Ionela, Simona si Danut s-au tachinat non-stop in timpul din afara emisiunilor din direct!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Desi Danut nu a dorit sa recunoasca, apropierile dintre el si Simona de la inceputul competitiei au existat, iar ele au fost rememorate in emisiune prin intermediul unui material. Oare intre cei doi au ramas sentimente nemarturisite?

Simona: “Danut m-a placut, dar nu a vrut sa recunoasca!”

Danut: “Daca Simona nu se saruta cu Nicolae, as fi incercat sa o cunosc mai bine!” Sasha si Gilbert au devastat casa “Mireasa pentru fiul meu”!

Recent, Elly a primit un buchet de trandafiri de la Andrei, un admirator al concurentei! Oare cine este el de fapt si cu ce intenții a trimis florile?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *