Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 27 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 27 august 2015Ce dedesubturi vor iesi la iveala in Marea Finala de sambata 29 august 2015? Cum se gospodareste Danut in casa fetelor si a mamelor? L-ar mai ajuta Simona si Ionela pe Danut cu o farfurie de mancare? De cand s-a stabilit alaturi de ceilalti baieti in Casa Fetelor, Danut s-a facut gospodar! Si-a uscat lenjeria intima, in curte, in vazul tuturor! Nunta este aproape, iar cuplurile exerseaza de zor dansul mirilor! Pregatirea coregrafiei le-a creat divergente Cristianei si lui Marian. De asemenea, Elly nici nu vrea sa mai auda de dansul mirilor! Concurenta simte ca dansul pentru nunta nu ii caracterizeaza pe cei doi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Drama competitiei: Elly si Cristian se iubesc, se doresc, dar mama ei nu-l vrea!

Elly de la “Mireasa pentru fiul meu” a primit o lovitura dura chiar de la mama ei, chiar daca mai sunt doar doua zile pana la nunta. Mama concurentei a spus ca nu vrea sa ii fie alaturi la marele eveniment si nici celelalte rude.

Doamna Andreea a anuntat recent ca nu vrea sa participe la nunta fiicei sale cu Cristian, motiv pentru care concurentul a fost hotarat sa renunte la casatoria programata peste doua zile daca mama lui Elly isi schimba parerea despre el!

Cristiana urmeaza sa se marite cu Marian, dar afara se speculeaza ca este indragostita de Cristian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *