Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 28 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 28 august 2015Doriti ca Ionela si Teodor sa se afle printre finalisti? Pe cine doriti pe tabloul final: Danut sau Simona? Mai aveti doar o zi pentru a raspunde la cele doua intrebari. Astazi, de la ora 11:15 si 14:00 se vor face noi dezvaluri. Cristiana a fost cuprinsa de furie, deoarece Marian nu a lasat-o sa-i imbrace un tricou! Simona nu se mai recunoste. Concurenta este de parere ca aceasta competitie a schimbat-o in rau, reusind sa devina dintr-o tipa puternica intr-una extrem de sensibila. Pe de alta parte, Marian considera ca experienta Mireasa pentru fiul meu i-a priit, deoarece si-a testat limitele si a realizat cat este de puternic si de optimist.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Printr-un e-mail sosit pe adresa redactiei, Cristian a fost avertizat ca Elly a primit flori de la un sustinator care este impotriva lui!

Cristian si Elly sunt de parere ca Ionela ar fi gresit pasii de dans, dar ea a tinut mortis sa demonstreze contrariul, atingandu-l peste mana. Gestul Ionelei a infuriat-o pe Elly, care a considerat urat din partea concurentei sa procedeze asa.

Concurentii MPFM4 si-au luat astazi adio de la Casa Mireasa pentru fiul meu, urmand ca maine de la ora 17.30 sa ii vedem in Marea Finala a acestui sezon.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *