Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 3 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 3 august 2015In urma nominalizarilor concurentilor si a voturilor telespectatorilor, Cristi, iubitul Andradei, a fost eliminat din competitie, iar reactiile nu au intarziat sa apara! Ce temeri macina sufletele concurentilor in urma acestui eveniment? Ce tensiuni ii afecteaza pe indragostiti cu mai putin de o luna inainte de Marea Finala? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Andrada se simte foarte afectata dupa eliminarea lui Cristi! Dorul de Cristi a cuprins-o pe Andrada! Lacrimile i-au curs siroaie pe obraji! Plecarea lui a facut-o pe concurenta sa-si piarda speranta! Razbunarea unei femei parasite! Frustrata dupa despartirea de Danut, Carmen a facut dezvaluiri incredibile despre el! Concurenta a spus despre Danut ca el sta in competitie pentru ca da bine la C.V. De asemenea, Carmen crede ca: “Scopul lui Danut era altul! Nu era interesat de mine, ci de meseria lui!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Danut a negat toate afirmatiile lui Carmen.

Carmen: “Danut a renuntat la mine fara sa se uite in urma!”

Carmen si Danut au primit verighete din partea sustinatorilor! Pana astazi, Carmen nu a stiut de cele doua verighete primite de Danut din parte sustinatorilor! La finala saptamanii trecute, Cristi a parasit competitia! Cristi si-a luat la revedere de la iubita si concurenti cu lacrimi în ochi!

Printr-un mesaj secret, Carmen i-a sugerat lui Danut sa o nominalizeze pe Ionela, dar Danut a propus-o pe Simona. Desi a spus ca si ea o va nominaliza pe Ionela, Carmen l-a propus pe Cristian, pe motiv ca e protejat si nu vrea sa dea in cupluri. Intrebata de ce nu a mai numit-o pe Ionela, Carmen a spus: “Daca as fi ales prima, as fi nominalizat-o pe Ionela!”

Carmen: “Ionela s-a apropiat de mine pentru ca tinea sa se alieze cu cineva!”

Carmen: “Aici toti sunt pe interes!”

Ionela a fost foarte dezamagita de strategia lui Carmen: “Carmen este cu doua fete!”

Nu doar Ionela s-a simtit deranjata de planul lui Carmen. Mai multi concurenti au fost revoltati. Cristian: “Carmen s-a impacat cu Danut pentru a castiga masina!”

Afirmatia lui Carmen, conform careia nu a avut prieteni in competitie, a deranjat-o enorm si pe Simona, care a spus: “Carmen nu mai exista pentru mine!”

Apropierea lui Carmen de Andrada a starnit repulsie fata de Carmen. Simona: “Carmen a spus despre Andrada ca se da prea inteligenta si ca nu-i nimic de capul ei!”

Pe parcursul competitiei, Danut si Nicolae au avut numeroase conflicte, iar ranchiuna continua sa fie prezenta! Danut, despre doamna Maria si Nicolae: “Doi circari! Au venit in competitie ca sa faca circ!”

MPFM 3.08.2015, ora 11:15: Partea 1 si Partea 2

MPFM 3.08.2015, ora 14:00: Partea 1 si Partea 2

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *