Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 3 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 3 august 2015In urma nominalizarilor concurentilor si a voturilor telespectatorilor, Cristi, iubitul Andradei, a fost eliminat din competitie, iar reactiile nu au intarziat sa apara! Ce temeri macina sufletele concurentilor in urma acestui eveniment? Ce tensiuni ii afecteaza pe indragostiti cu mai putin de o luna inainte de Marea Finala? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Andrada se simte foarte afectata dupa eliminarea lui Cristi! Dorul de Cristi a cuprins-o pe Andrada! Lacrimile i-au curs siroaie pe obraji! Plecarea lui a facut-o pe concurenta sa-si piarda speranta! Razbunarea unei femei parasite! Frustrata dupa despartirea de Danut, Carmen a facut dezvaluiri incredibile despre el! Concurenta a spus despre Danut ca el sta in competitie pentru ca da bine la C.V. De asemenea, Carmen crede ca: “Scopul lui Danut era altul! Nu era interesat de mine, ci de meseria lui!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Danut a negat toate afirmatiile lui Carmen.

Carmen: “Danut a renuntat la mine fara sa se uite in urma!”

Carmen si Danut au primit verighete din partea sustinatorilor! Pana astazi, Carmen nu a stiut de cele doua verighete primite de Danut din parte sustinatorilor! La finala saptamanii trecute, Cristi a parasit competitia! Cristi si-a luat la revedere de la iubita si concurenti cu lacrimi în ochi!

Printr-un mesaj secret, Carmen i-a sugerat lui Danut sa o nominalizeze pe Ionela, dar Danut a propus-o pe Simona. Desi a spus ca si ea o va nominaliza pe Ionela, Carmen l-a propus pe Cristian, pe motiv ca e protejat si nu vrea sa dea in cupluri. Intrebata de ce nu a mai numit-o pe Ionela, Carmen a spus: “Daca as fi ales prima, as fi nominalizat-o pe Ionela!”

Carmen: “Ionela s-a apropiat de mine pentru ca tinea sa se alieze cu cineva!”

Carmen: “Aici toti sunt pe interes!”

Ionela a fost foarte dezamagita de strategia lui Carmen: “Carmen este cu doua fete!”

Nu doar Ionela s-a simtit deranjata de planul lui Carmen. Mai multi concurenti au fost revoltati. Cristian: “Carmen s-a impacat cu Danut pentru a castiga masina!”

Afirmatia lui Carmen, conform careia nu a avut prieteni in competitie, a deranjat-o enorm si pe Simona, care a spus: “Carmen nu mai exista pentru mine!”

Apropierea lui Carmen de Andrada a starnit repulsie fata de Carmen. Simona: “Carmen a spus despre Andrada ca se da prea inteligenta si ca nu-i nimic de capul ei!”

Pe parcursul competitiei, Danut si Nicolae au avut numeroase conflicte, iar ranchiuna continua sa fie prezenta! Danut, despre doamna Maria si Nicolae: “Doi circari! Au venit in competitie ca sa faca circ!”

MPFM 3.08.2015, ora 11:15: Partea 1 si Partea 2

MPFM 3.08.2015, ora 14:00: Partea 1 si Partea 2

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

33 comentarii la “Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 3 august 2015

 1. irina

  BUNA SEARA ,,,AM CITIT TOT CE ATI SCRIS ,,Da Carmen de data asta si-a aparat pielea cum spunea TEO de cite ori a fost eliminari si a fost intrebata ,,,Cind Marian a scazut in clasament sa urcat RADU ,,si CRISTIANA A SCAZUT ,,VA INTREB EI CE AU FACUT NU STRATEGII ,,Imediat ne cerem acasa ,,si ma duc sa lucrez spunea MARIAN si fumez cit vreau ,,maninc ce vreau ,,Si cind sambata sa facut nominalizari cum au spus amindoi ,,Asa votam sa fie noua bine ,,,
  Uite si CARMEN a vrut sa faca sa fie ei sau lor bine ,,,si cu asta ca IONELA SE DA UNDE E MAI BINE ARE DREPTATE ,,Nu CARMEN sa idepartat de ea ,,ca de cind a plecat RADU ea incontinu sta cu SIMONA nici cu TEO nu sta atita ,Acuma CARMEN vorbeste cu ANDRADA CE RAU E IN ASTA ???ea niciodata nu sa certat cu fetele care au venit in februarie cu fiecare a stat de vorba ,,si cu ANA sa inteles f.bine ,,Si cu LAURICA vorbea mult ,,,si mai era una pe care cind a imbratisat a si plins CARMEN ca stia ca fata nu vrea sa plece ,,,
  Eu de la inceputul emisiunii nu am vazut sa steie linga careva pentru interes ,,,cum sta IONELA ,,,IONELA cu TEO nici la o aniversare nu a primit flori de la fam. de la sustinatori numai de la sustinatorii D&C ,,sau de la alti sust. a altor concurenti ,,
  De DANUT nu vorbesc m-a dezamagit eu am sustinut pentru CARMEN ,,,
  NOAPTE BUNA ,,IOANA ,ANA ,ALIAS ,DANA B ,DARA ,,VIOLET ,,KMY,,,…VA PUP ,,

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *