Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 31 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 31 august 2015Desi s-a luptat cu inversunare, Danut a fost eliminat chiar in Marea Finala! Descoperiti ce s-a intamplat in culise astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Iesiti recent din competitie, finalistii sezonului au avut parte de un weekend in care s-au relaxat, dar au si petrecut timp pretios cu familia si prietenii. Cuplurile casatorite si-au consumat deja noaptea nuntii si se declara foarte fericiti impreuna. Proaspetii casatoriti de la ”Mireasa pentru fiul meu” au vorbit despre prima noapte petrecuta departe de camerele de filmat. Fostii concurenti, Catalina cu Nicolae si-au unit destinele in Marea Finala. Desi nunta lor nu a fost data in direct la TV, multi telespectatori au putut-o urmari pe Antena Play in intregime.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cupurile de la ”Mireasa pentru fiul meu” care s-au casatorit in Marea Finală au refacut dansul mirilor.

In finala ”Mireasa pentru fiul meu”, Elly nu a primit binecuvantarea propriei mame pentru casatoria cu Cristian. Elly: “Mama mea este suparata pe mine. Este dezamagita!”

Concurenta nu a reusit inca sa ia legatura cu mama ei, care nu a dorit sa fie prezenta la nunta propriei fiice.

Bunica adoptiva a lui Cristian a fost invitat in Marea Finala, dar din pacate aceasta nu a putut veni.

In emisiune, Danut nu a dorit sa spuna ca a vorbit cu Carmen. La scurt timp, fosta concurenta a dorit sa intre in direct pentru a vorbi despre cele intamplate dupa eliminarea ei din competitie, dar si despre faptul ca Danut a sunat-o duminica, dupa Marea Finala. Carmen este de parere ca Danut este inca influentat de sustinatorii lui din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Carmen: ”Danut este influentat de sustinatori. S-a temut sa nu se afle ca m-a sunat!”

Carmen a spus ca nu i-a sustinut nici pe Danut si nici pe Simona in Marea Finala. Patru cupluri s-au casatorit in Marea Finala, insa de-a lungul timpului mai multi concurenti au incercat sa formeze cupluri, dar lucrurile nu au mers. Aflati mai multe amanunte, aici.

La un an de la incheierea competitiei, mai multi fosti concurenti au fost prezenti in Marea finala, iar inainte de marele eveniment, acestia au facut dezvaluiri despre viata lor sentimentala. Desi nu mai formeaza un cuplu, Madalina si Catalin au venit impreuna la Marea Finala. Cine iubeste din nou, aflati aici!

Elena si Lucian s-au despartit in urma cu doar cateva luni, dar au ramas prieteni. Chiar si asa, Elena si Lucian au avut preferinte diferite. Inainte de Marea finala, Elena a marturisit ca isi doreste sa castige Cristiana, in timp ce Lucian l-a sustinut pe Cristian.

Elly si Cristian si-au dat intalnire cu sustinatorii. Au castigat marele premiu al acestui sezon, iar pentru asta Elly si Cristian le sunt recunoscatori sustinatorilor, pe care i-au invitat in Parcul Herastrau, miercuri, la 20.30, la intrarea Charles de Gaulle.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *