Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 4 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 4 august 2015Marea Finala se apropie: cine joaca business si cine tine cont de prietenii? Care este cea mai dezordonata fata? Aflati raspunsurile astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! In timp ce unii munceau de zor la gratar, alti concurenti se relaxau pe cinste! Cei din casa au profitat de plecarea doamna Mariei si au folosit produsele ei la gratar! Au vrut sa se distreze, dar Elly si Ionela s-au ales cu semne de buna purtare! In miez de noapte trei dintre concurente s-au bucurat de stropii reci de ploaie!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Surpriza în Casa “Mireasa pentru fiul meu!” Desi nu mai formeaza un cuplu, Carmen si Danut isi poarta verighetele! In prima parte a emisiunii s-a discutat despre aparitiile televizate ale lui Danut.

Danut crede ca el si Carmen vor fi nominalizati, deoarece Simona si Ionela sunt apropiate de cei mai votati concurenti!

Nominalizarile de la Finala Saptamanii trecute au starnit ample controverse! Cine se fereste de eliminare prin prietenii cu cei mai sustinuti concurenti?

Carmen este convinsa ca va fi eliminata la urmatoarea Finala Saptamanala.

MPFM 4.08.2015, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 4.08.2015, ora 14:00: Partea 1, Partea 2, Partea 3 si Partea 4

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *