Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 5 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 5 august 2015Marian este singur: unde a disparut Cristiana? Ce s-a intamplat cu concurenta? Astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00 descoperiti raspunsul la aceste intrebari arzatoare! Marian a aparut astazi singur pe canapeaua din platoul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu!” Unul dintre motivele pentru care iubita lui, Cristiana, a lipsit a fost starea ei de sanatate! Concurenta a fost la un psihiatru, iar iubitul ei crede ca a suferit un atac de panica si ca nu ar fi pentru prima data cand se intampla acest lucru. Cristiana a avut un atac de panica! Marian: “De la orice mica cearta, se teme ca ma va pierde!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Fiind al treilea atac de panica, pe care l-a suferit in competitie si avand si alte antecedente in trecut, Cristiana risca sa fie descalificata din competitie pe motive medicale, daca medicul va considera ca ea nu poate suporta rigorile acestui reality-show.

Elly s-a declarat nemultumita de faptul ca iubitul ei, Cristian, nu i-a pregatit cu propriile maini tortul aniversar! Elly: “Daca tortul ar fi fost pregatit de Cristian, as fi gustat!” Desi isi doreste cu ardoare sa ajunga in Marea Finala, Carmen este convinsa ca ea va fi urmatoarea tinta a nominalizarilor. In urma strategiei sale de a o elimina pe Ionela, Carmen si-a atras antipatia celorlalti concurenti, care au numit-o falsa. Chiar daca si-a dorit sa-l aiba aliat pe Danut, in planul ei de a accede in Marea Finala, el nu i-a facut jocul si a nominalizat altfel decat se astepta ea.

Carmen a fost acuzata ca a format un cuplu cu Danut pentru a ajunge in Marea Finala, desi stia ca acesta nu a placut-o. Apropierea lui Carmen de Andrada a fost deasemenea dur criticata.

Vazandu-se incoltita de ceilalti concurenti, Carmen s-a hotarat sa vorbeasca si sa spuna ce parere are despre fiecare. Carmen le-a numit slugile lui Elly si ale lui Cristian pe Ionela si pe Simona. Intre Cristiana si Marian au fost clipe tensionate care au pus-o la pamant pe concurenta.

Cristiana a fost doborata de tensiunile din relatia cu Marian!

Marian, logodnicul Cristianei, nu intelege ce se intampla cu iubita lui si sustine ca nu i-a dat niciodata vreun motiv sa ajunga in aceasta stare. Concurenta a inceput sa se agite si sa tipe in timp ce fetele din casa incercau sa o linisteasca. Pana la urma, Cristiana a fost transportata la spital.

Imagini de groaza in casa de la “Mireasa pentru fiul meu”, dupa ce Cristiana a ajuns direct la spital in urma unui atac de panica.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *