Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 6 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 6 august 2015Marea finala se apropie cu pasi repezi! Ce strategii tes concurentii MPFM4 pentru a ajunge pe tabloul final? Descopera in emisiunea de astazi, 6 august 2015! Ziua cea mare se apropie! In mai putin de o luna, indragostitii isi vor uni destinele! Priviti aici cum isi imagineaza concurentii cea mai importanta zi din viata lor – propria nunta! Eliminarea lui Cristi a lasat-o cu lacrimi amare pe Andrada.Trista si abatuta, concurenta a preferat sa-si planga supararea singura, dar Carmen i-a sarit in ajutor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Acuzatii grave i s-au adus lui Carmen, cu cateva saptamani inainte de Marea Finala! Concurentii considera ca ea s-a folosit permanent de Danut si ca avertizarile mamei acestuia s-au dovedit a fi adevarate.

Razboiul a inceput intre fete! Taberele sunt facute: Elly, Simona si Ionela sunt impotriva lui Carmen. Concurenta a fost taxata dur de celelalte fete, pentru afirmatiile pe care le-a facut saptamana aceasta.

Andreea, mama lui Elly, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” si i-a declarat razboi total lui Cristian. Concurenta a izbucnit in lacrimi, dupa ce mama ei i-a dat dreptate lui Carmen in tot ce a spus ieri si si-a criticat fiica. Mama lui Elly se opune in continuare casatoriei fiicei sale cu Cristian.

Mama lui Elly: “Fiica mea vrea sa se marite, dar nu participa la treburile casei!”, “Fiica mea nu realizeaza ce se intampla in relatia ei, nu-si da seama ce persoane are in jurul ei!”

Imagini de groaza in casa de la “Mireasa pentru fiul meu”. Cristiana a ajuns direct la spital dupa ce a suferit un atac de panica. In urma verdictului medicului psihiatru, Cristiana ramane in competitie pe mai departe.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *