Video Emisiunea MPFM sezonul 4 din 7 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 7 august 2015Subiecte importante vor fi dezbatute in emisiunea de azi! Ce temeri are Marian? Ce cuplu a fost la un pas de despartire? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Marian este preocupat de sanatatea Cristianei, dar si de soarta ei in ceea ce priveste competitia! Sfatul lui Marian, catre Cristiana: “In viata trebuie sa fii precum hiena!” Ionela s-a declarat nemultumita de modul in care o trateaza Teodor si a vrut sa-i dea o lectie. Dupa despartire, multe mistere ies la iveala! Carmen a spus cu tarie tot ce crede despre Danut. Concurenta considera ca fostul ei iubit fuge de responsabilitatile unei casnicii! Carmen: “Danut se teme de responsabilitati!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 august 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Surprinzator sau nu, Danut a afirmat ca de fapt Carmen este cea care a luat decizia de a se desparti.

Matusa lui Carmen a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parere despre ultimele evenimente petrecute in competitie si sa o incurajeze pe Carmen. Carmen a incearcat sa il convinga pe Danut sa lupte ca sa ajunga in Marea Finala! Spera Carmen ca ea si Danut se vor impaca? Se simte Carmen infranta pe toata linia in tentativa de a ajunge in Marea Finala? Ce credeti ca ar fi dispusa concurenta sa faca pentru a-si asigura locul in Marea Finala?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *