Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 1 august 2015 Cei ajunsi pana astazi au de primit banii acumulati pana in acest moment. Se vor face din nou nominalizari! Cine este in pericol de eliminare? Aflati astazi, la finala saptamanala incepand cu ora 14:00 si 17:00! Concurentii care au ajuns pana aici, vor primi banii acumulati lunar. Probele pentru castigarea unei nopti la hotel au continuat. In urma punctelor acumulate, Elly si Cristian au fost eliminati din cursa. Cuplurile care s-au duelat au fost Marian – Cristiana si Cristi – Andrada. In ultima proba de departajare, baietii au fost nevoiti sa-si tina cat mai mult in brate iubitele. Cristi si Andrada au fost castigatorii unei nopti la Europa Royal Hotel.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 1 august 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au participat la noi probe pentru castigarea unui ospat regal. Proba a fost de cultura generala si a fost castigata de Simona. Ea a vrut sa imparta ospatul regal cu Elly.

Alte runde de probe au avut, avand ca premiu ospatul regal alaturi de Simona si Elly. Teodor, Carmen si Cristian li se vor alatura Simonei si lui Elly la cina de basm. Concurentii au facut nominalizari. Cristi a primit cele mai multe nominalizari. Cu toate ca se afla in pericol de eliminare, Cristi a fost tot timpul vesel si binedispus, dandu-i de gandit Andradei.

Raymond si Constantina formeaza unul din cele mai indragite cupluri din istoria emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Ei au fost la preselectiile pentru noul sezon si au facut inscrieri pentru viitorii concurenti. Cei doi au plecat invingatori si cu marele premiu acasa, in sezonul 3 al emisiunii, iar de atunci si pana acum le merge din ce in ce mai bine.

Catalina si Nicolae s-au revazut dupa o saptamana in care au stat departe unul de altul. Cristi a dezvaluit ca, impreuna cu doamna Maria, a planuit sa evite plecarea Catalinei si sa o elimine pe Ionela!

Catalina si Nicolae au primit entuziasmati propunerea organizatorilor emisiunii de a se casatori la finalul competitiei. Astfel, cei doi fosti concurenti isi vor uni destinele in Marea Finala!

Andrada si Cristi s-au aflat in pericol de eliminare. In urma nominalizarilor primite de la concurenti si a voturilor telespectatorilor, Cristi a fost eliminat din competitie!

MPFM din 01.08.2015, ora 14:00: Partea 1 si Partea 2

MPFM din 01.08.2015, ora 17:00: Partea 1 si Partea 2

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *