Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2015

finala mpfm 4 din 11 iulie 2015Urmeaza surprize uimitoare, dezvaluiri uluitoare si afirmatii controversate! Cine se teme de tenebrele propriului trecut? Cine isi pregateste armele pentru atacul decisiv? Cine va castiga masina, dar si alte premii incredibile puse in joc? Aflati astazi la Finala Saptamanii! Cuplurile au trecut printr-o proba de gatit, avand ca miza castigarea unei cine intr-o tara straina. Nicolae nu a participat la aceasta proba deoarece iubita lui, Catalina se afla la munte impreuna cu doamna Maria.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 11 iulie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Dupa ce au gatit sarmale, concurentii au trecut la felul urmator: tochitura dobrogeana.

A doua proba a constat in sincronizarea raspunsurilor date de partenerii din acelasi cuplu.

Elly si Cristian au iesit invingatori. Dupa plecarea din competitie, Radu a declarat ca o vrea pe Andrada! Cristi a fost pus in garda de dorinta exprimata de Radu de a se impaca cu Andrada!

Radu a revenit cu noi acuzatii: Andrada si Cristi se folosesc unul de celalalt pentru a rezista in competitie! Radu: “Cristi nu poate rezista in competitie fara Andrada!”

Concurentii au facut nominalizari.

Protejatii au fost: Cristian, Marian, Elly, Cristiana si Andrada. Ei nu au putut fi nominalizati.

Iata pe cine a numit fiecare: Catalina pe Simona, Teodor pe Catalina, Simona pe Catalina, Danut pe Catalina, Marian pe Catalina, Carmen pe Catalina, Cristi pe Teodor, Cristiana pe Catalina, Ionela pe Catalina, Nicolae si doamna Maria pe Teodor, Andrada pe Cristi si Cristian pe Catalina.

Catalina se afla in pericol de eliminare. Timp de o saptamana telespectatorii vor decide daca ea va ramane sau va pleca din competitie.

Ultima proba in cursa pentru masina a inceput si consta tot in anduranta la fel ca si anul trecut, insa regulile sunt altele.

Catalina se afla in cursa de eliminare timp de o saptamana!

Inregistrari din pauzele de publicitate:


-urmeaza

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *