Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iunie 2015

video finala mpfm 4 din 13 iunie 2015De la ora 14:00 si 17:00 Finala Saptamanala incepe cu subiecte de ultima ora! Cursa spre castigarea masinii aprinde scantei intre concurentii MPFM4! Cine va castiga, astazi, jocul imunitatii! Cine va fi eliminat din cursa pentru masina si ce pereche va avea parte de o calatorie de vis? Toate le veti afla la MPFM! Concurentii participanti in cursa pentru castigarea masinii au avut parte de proba cu numarul 9. Spartanii au pierdut din nou proba si au jucat proba imunitatii, la care Danut a iesit invingator. El a dorit sa o elimine din cursa pentru masina pe Ionela.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 13 iunie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Dupa aceasta proba, concurentii vor participa pe cont propriu pentru castigarea masinii puse in joc.

Elly a fost acuzata ca ar fi pus la punct o strategie impreuna cu mama si cu verisoara ei, prin care concurenta urma sa puna punct relatiei cu Cristian.

Afla aici daca a pus mama lui Elly la punct o strategie pentru a o desparti pe fiica ei de Cristian! Credeti ca relatia dintre Elly si Cristian reprezinta unul dintre motivele despartirii parintilor lui Elly?

Schimbare radicala de clasament: pentru prima oara in acest sezon, Cristiana a ocupat locul I, care pana acum aproape 9 luni i-a revenit doar lui Elly.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *