Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iulie 2015

finala mpfm 4 din 18 iulie 2015De la ora 14:00 si 17:00 incepe Finala Saptamanala! Subiecte senzationale vor fi dezvaluite! Viata in cerc este din ce in ce mai grea. Cine va castiga masina? Jocuri interactive ii asteapta pe concurenti! Nu ratati! Concurentii au participat la niste probe pentru castigarea unei nopti in cuplu, pe data de 1 august, la Hotelul Europa Royal din Bucuresti, fara camere si fara lavaliere. Cele mai sceptice in privinta acestui premiu au fost Elly si Carmen, care au spus ca nu-si doresc sa castige.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 18 iulie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Cristiana si Marian au castigat prima proba si imunitatea, astfel ei nu mai participat la a doua proba.

La a doua proba, Elly a inceput sa planga, iar Cristian a acuzat-o ca nu-si doreste cu adevarat sa castige o noapte impreuna la hotel. Cristian a marturisit ca Elly se teme de parintii ei, daca va petrece o noapte cu el la hotel.

Carmen si Danut au fost castigatorii celei de a doua probe.

La a treia proba, concurentii au fost nevoiti sa scoata cat mai multe alimente dintr-un acvariu! Proba nu a fost dusa pana la final, pentru ca Teodor a trantit acvariul! Elly si Cristian au fost la un pas de despartire, dupa ce Elly nu si-a dorit sa castige o noapte la hotel alaturi de iubitul ei.

Andrada a fost nemultumita de atitudinea colegiala a lui Cristi fata de Marian, in cursa pentru masina. Concurenta a fost de parere ca Marian l-a tratat nedrept pe Cristi in ultima proba pentru castigarea masinii.

Cristi a fost suspectat de depasirea cercului, dar s-a dovedit faptul ca totul a fost doar o iluzie a unui unghi gresit.

Elly a fost dezamagita de faptul ca intre ea si Cristian lipseste comunicarea! Concurenta s-a simtit ignorata de Cristian in timpul finalei cursei pentru masina!

Elly: “Cristian statea langa mine, dar ma simteam ca si cum nu ar fi fost acolo!”

Elly: “Nu-mi doresc sa castig orice proba, ca si Cristian!”

Scandal de proportii la “Mireasa pentru fiul meu!” Razboiul cuscrelor risca sa destrame relatia dintre Catalina si Nicolae!

Nicolae si-a pierdut cumpatul in urma disputelor dintre doamna Angela si doamna Maria!

Catalina: “Imi doresc sa ajung in Marea Finala alaturi de Nicolae pentru a face pasul cel mare!”

Catalina a fost salvata de la eliminare de catre telespectatori.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


-urmeaza

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *