Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2015

finala mpfm 4 din 20 iunie 2015Urmeaza dezvaluiri incredibile: o fosta concurenta face lumina! Este cuplul Elly – Cristian bazat pe sentimente sau pe interese materiale? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, la Finala Saptamanii! Dar nu uitati, Radu se afla in pericol de eliminare! Doriti ca el sa ramana in competitie sau sa fie eliminat? Concurentii au jucat saptamana aceasta prima proba individuala pentru castigarea masinii puse in joc. In urma acestei probe Cristian a iesit invingator. El a castigat imunitatea si a decis ca l-a proba de eliminare sa concureze Carmen cu Danut. Carmen a fost eliminata din cursa pentru masina, deoarece Danut a fost mai bun decat ea.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 20 iunie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au continuat probele pentru castigarea unei excursii intr-un oras european. Catalina si Nicolae au fost eliminati din cursa pentru castigarea acestei excursii, iar cei care au ramas sa mai concureze sunt Cristian-Elly si Marian-Cristiana.

Elly a fost prinsa la mijloc intre sfaturile mamei sale si dragostea pentru Cristian! Iubitul ei i-a impus sa aleaga intre el si pe mama ei!

Cristian a avertizat-o pe Elly: “Am pornit un razboi cu mama ta si vreau sa-l duc pana la capat! Vreau siguranta din partea ta!”

Andreea, mama lui Elly, se opune cu vehementa relatiei dintre fiica sa si Cristian!

Mama lui Elly: “Sa ii fie rusine lui Cristian! Nimeni nu ma va desparti de copiii mei!”

Prieteniile se transforma in rivalitati odata cu participarea in cursa pentru masina. Elly nu a fost de acord cu strategia sagetilor de a elimina fetele din echipa!

Mama lui Elly l-a acuzat pe Cristian ca a vrut sa o elimine pe Elly din cursa pentru masina.

Radu a fost votat in proportie de peste 60% sa ramana in continuare in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

39 comentarii la “Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2015

 1. MIRIAM

  Mie una mi se pare de porc sa pui o fata sa aleaga intre mama care a nascut-o si a crescut-o sa vina un neica nimeni,cu gandul la bani cum sa-i faca fara sa spele mi-li-oaneee de parbrize sa aleaga intre el si mama ei;Asta a facut-o cu subest si predicat””ori eu ori mami””Pai nu e normal ca acest omulet nu stie ce e aia iubirea de parinti,si mai cu seama iubiere de mama daca el nu a avut parte de aceasta?! Nu a iubit parintii si nu a fost iubit ,de aici vor fi multe goluri in relatia cu sotia,cu parintii ei el se iubeste doar pe el si uneori prietenii;Pentru unul ca el familia este egal cu 0; 🙂
  Eu cred ca o doare si pe ea pe rejina ca mama ei se afla in acest impas,la un pas de divort,se gandeste ca poate si ea e un motiv,nu-i confortabil pentru un copil sa creda ca-i motiv de divort pentru perinti;Ea stie ca au fost intelese de acsa sa nu se marite,e mult prea tanara,dar este sub presiunea lui vaida,a stafului sa faca nunta,ea v-a face ca si Cornelia sa spuna NU atunci,ce castiga daca fac nunta,de pierdut are muult ,de ce sa aiba statutul de femeie divortata!!!!Asa au facut si cu lorena ,au fortat-o sa faca pasul,dar aia a castigat TOT, PE CAND ASTA NU CASTIGA MAI NIMIC CU SAU FARA PIROSTRII …NORMAL, SA-I FIE FRICA MAMEI SA-SI DEA FATA DUPA UNUL PE CARE NU-L CUNOASTE,NU STIE CINE-I!

  Reply
 2. Violeta

  Despre prima parte a galei, cea cu concursurile, nu pot sa spun decat atat: merita tot respectul toti finalistii, inclusiv Carmen, ca au reusit sa stea atata timp cu tava aceea pe brate. Mi-a placut de Danut si Carmen ca, initial, n-au vrut sa lupte unul contra altuia, cu lucrul acesta mi-au mai castigat o farama de respect.

  Despre concursul cu excursia, ce pot sa spun decat ca am fost dezamagita cat de putin se pricep concurentii care au mai ramas, la acest concurs, la geografie, pentru ca multe dintre orasele si capitalele care le-au picat puteau fi gasite usor pe harta. Cel mai tare m-a impresionat neplacut Catalina, pentru ca ea n-a stiut mai niciun oras unde se afla, aproape toate orasele au fost gasite si marcate de catre Nicu. Catalina a facut liceul la o specializare de invatator/educator, bine ca nu profeseaza in acest domeniu, caci e varza la geografie. Mai era o concurenta, la fel de varza, anul trecut, care spunea ca este educatoare, desi nu statea nici ea bine la capitolul cultura generala…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *