Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2015

finala mpfm 4 din 20 iunie 2015Urmeaza dezvaluiri incredibile: o fosta concurenta face lumina! Este cuplul Elly – Cristian bazat pe sentimente sau pe interese materiale? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, la Finala Saptamanii! Dar nu uitati, Radu se afla in pericol de eliminare! Doriti ca el sa ramana in competitie sau sa fie eliminat? Concurentii au jucat saptamana aceasta prima proba individuala pentru castigarea masinii puse in joc. In urma acestei probe Cristian a iesit invingator. El a castigat imunitatea si a decis ca l-a proba de eliminare sa concureze Carmen cu Danut. Carmen a fost eliminata din cursa pentru masina, deoarece Danut a fost mai bun decat ea.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 20 iunie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au continuat probele pentru castigarea unei excursii intr-un oras european. Catalina si Nicolae au fost eliminati din cursa pentru castigarea acestei excursii, iar cei care au ramas sa mai concureze sunt Cristian-Elly si Marian-Cristiana.

Elly a fost prinsa la mijloc intre sfaturile mamei sale si dragostea pentru Cristian! Iubitul ei i-a impus sa aleaga intre el si pe mama ei!

Cristian a avertizat-o pe Elly: “Am pornit un razboi cu mama ta si vreau sa-l duc pana la capat! Vreau siguranta din partea ta!”

Andreea, mama lui Elly, se opune cu vehementa relatiei dintre fiica sa si Cristian!

Mama lui Elly: “Sa ii fie rusine lui Cristian! Nimeni nu ma va desparti de copiii mei!”

Prieteniile se transforma in rivalitati odata cu participarea in cursa pentru masina. Elly nu a fost de acord cu strategia sagetilor de a elimina fetele din echipa!

Mama lui Elly l-a acuzat pe Cristian ca a vrut sa o elimine pe Elly din cursa pentru masina.

Radu a fost votat in proportie de peste 60% sa ramana in continuare in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *