Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2015

finala mpfm 4 din 25 iulie 2015De la ora 14:00 si 17:00 urmariti o Finala Saptamanala ca va ofera subiecte de ultima ora! Jocuri interactive vor pune concurentii pe ganduri si la treaba! Cum se vor descurca? Concurentii cupluri au continuat probele pentru castigarea unei nopti la hotel. Prima proba a serii a constat in scoaterea unor fructe si legume din acvariu. Ionela si Teodor au acumulat cel mai mic punctaj si au fost eliminati din cursa.


Finala Mireasa pentru fiul meu din 25 iulie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Urmatoarea proba a fost de recunoastere a produselor cosmetice ale iubitelor. La aceasta proba castigatorii au fost Marian si Cristiana, care au avut dreptul de a nu mai participa la urmatoarea proba eliminatorie. La aceasta ultima proba, Carmen si Danut au fost eliminati, iar castigatorii au fost Cristian si Elly.

Danut a marturisit ca oricum nu-si dorea sa castige acest premiu. Concurentii au facut nominalizari. De aceasta data, eliminarile vor fi directe. Catalina si Ionela au primit nominalizari din partea concurentilor.

Elly si Cristian intampina probleme in cuplu.

Dupa ce Cristian o acuzat-o pe Elly ca nu a dorit sa castige premiul care le-ar fi adus o noapte la hotel fara camere si lavaliere, doamna Andreea, mama lui Elly a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune nemultumirile.

Mama lui Elly nu are incredere in Cristian, despre care considera ca este doar materialist.

Mama lui Elly catre Cristian: “Nu te intereseaza de nimeni si de nimic, ci doar sa-ti fie tie bine!”

Cu toate ca el a garantat ca va fi cu Elly pentru toata viata, doamna Andreea este de parere ca fiica ei va fi inselata de catre Cristian la iesirea din competitie.

Elly si Cristian au fost impinsi de la spate de sustinatori pentru a face pasul cel mare, cu promisiunea ca le va cumpara o garsoniera si a-i sustine cu bani in afara competitiei. Se vor casatori cei doi din dragoste sau din interes?

Mama lui Elly: “Fiica mea este penibila ca nu se impune in fata lui Cristian!”

Luminita, sora lui Cristian, a dorit sa intervina si ea telefonic pentru a-si spune parerea si a-i lua apararea lui Cristian.

Mama lui Elly: “Familia lui Cristian este una de afaceristi!”

Catalina si Ionela au fost la un pas de eliminare.

Fetele protejate au fost: Elly, Cristiana si Andrada.

Concurentul de pe ultimul loc in clasamentul general a fost Ionela. Catalina a fost eliminata din competitie.

Ionela catre Catalina: “Trebuia sa fii mai desteapta, sa stii sa vorbesti!”

Catalina a fost eliminata!

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *