Video – Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 iulie 2015

finala mpfm 4 din 04 iulie 2015Urmeaza o Finala Saptamanala furtunoasa, in pas cu vremea mohorata de afara! Se dau lupte crancene pentru masina, iar indragostitii se transforma in rivali! Fiti alaturi de noi si descoperiti deznodamantul evenimentelor din aceasta saptamana, astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Cursa pentru mașină se apropie de final. După o rundă de foc, Cristian și Marian de la ”Mireasă pentru fiul meu” se află in pericol de eliminare. Cristian și Marian au emoții mari. După minute bune de concentrare maximă, Cristian pierde și este eliminat din cursa pentru mașină.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 04 iulie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Discuție aprinsă între Mirela Boureanu Vaida și Andrada MPFM4. Radu a luat o hotărârea drastică de a plecat din casa! Fostul concurent riscă totul cu această decizie luată la nervi.

Nicolae și mama lui rămân in competiție datorită colegilor și prietenilor din casă. Tensiunea până la aflarea rezultatului a fost foarte mare, doamna Maria având nevoie de un scaun. Tensiunile dintre Cătălina și Maria s-au amplificat odată cu intrarea Angelei în competiție. Cătălina și Nicolae sunt în pragul disperării.

Gestul care a scos-o din sărite pe mama lui Elly a fost când fiica ei a fost cerută în căsătorie de Cristian. Cei doi nu s-au lăsat descurajați, ba chiar concurenta visează să-i ofere mamei și câțiva nepoței.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


-urmeaza

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *