Video – Finala Mpfm din 22 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 22 august 2015Astăzi, Finala Săptămânală este plină de surprize! Nu ratați! Ne vedem de la ora 14:00 si 17:00 cu jocuri ce le va aduce concurenților premii incredibile! Concurentii din competitia ”Mireasa pentru fiul meu” au intrat intr-un concurs al carui mare premiu a fost de 10.000 de lei. Desi s-au “luptat” activ intr-un concurs de cultura generala, niciun concurent nu a castigat suma promisa. In schimb, Danut, Cristian, Ionela si Marian s-au ales cu un meniu de fast-food.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 22 august 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Tot in emisiunea de astazi s-a dat batalia si pentru ca unul dintre concurentii ”Mireasă pentru fiul meu” ramasi in joc (Elly sau Marian) sa castige sederea cu chirie timp de un an de zile, intr-un apartament nou complet mobilat, situat intr-o zona rezidentiala, fara niciun cost. Desi la prima proba, Marian a fost cel care a pus mana pe cheia apartamentului, iar Elly a fost eliminata, la proba finala se pare ca Marian a dat gres si din pacate nu a putut intra in posesia apartamentului mult promis.

Viitorii miri din casa ”Mireasa pentru fiul meu” si-au ales verighetele si au depus actele pentru casatorie. Peste o saptamana urmeaza nunta! Pentru prima oara in acest sezon si numai, un cuplu a fost propus spre eliminare. Elly-Cristian si Marian-Cristian au primit doar o singura nominalizare, in timp ce Ionela si Teodor au avut nu mai putin de 6 nominalizari de eliminare.

Dupa ce a fost eliminata din competitie, Andrada a spus lucrurilor pe nume. Fosta concurenta i-a acuzat pe Cristiana si pe Marian de ipocrizie si fatarnicie! In emisiunea de astazi, ea si Cristi au venit in platoul emisiunii pentru a dezbate subiectul deschis saptamana trecuta, despre regulile de votare si nominalizare de pana acum si despre comportamentul anumitor concurenti.

Ionela si Danut au devenit dusmani, din buni prieteni. Au fost aliati, dar acum s-au intors unul impotriva celuilalt: ”L-am crezut prieten, dar m-am inselat cumplit!”, a afirmat Ionela despre Danut.

In pericol de eliminare in Marea Finala MPFM4 sunt in acest moment: Ionela si Teodor, dar si Simona si Danut. Toti cei 4 concurenti au primit sansa de a fi votati timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana ca si finalisti in tabloul final al acestei competitii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *