Video – Finala Mpfm din 22 august 2015

emisiunea mpfm 4 din 22 august 2015Astăzi, Finala Săptămânală este plină de surprize! Nu ratați! Ne vedem de la ora 14:00 si 17:00 cu jocuri ce le va aduce concurenților premii incredibile! Concurentii din competitia ”Mireasa pentru fiul meu” au intrat intr-un concurs al carui mare premiu a fost de 10.000 de lei. Desi s-au “luptat” activ intr-un concurs de cultura generala, niciun concurent nu a castigat suma promisa. In schimb, Danut, Cristian, Ionela si Marian s-au ales cu un meniu de fast-food.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 22 august 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Tot in emisiunea de astazi s-a dat batalia si pentru ca unul dintre concurentii ”Mireasă pentru fiul meu” ramasi in joc (Elly sau Marian) sa castige sederea cu chirie timp de un an de zile, intr-un apartament nou complet mobilat, situat intr-o zona rezidentiala, fara niciun cost. Desi la prima proba, Marian a fost cel care a pus mana pe cheia apartamentului, iar Elly a fost eliminata, la proba finala se pare ca Marian a dat gres si din pacate nu a putut intra in posesia apartamentului mult promis.

Viitorii miri din casa ”Mireasa pentru fiul meu” si-au ales verighetele si au depus actele pentru casatorie. Peste o saptamana urmeaza nunta! Pentru prima oara in acest sezon si numai, un cuplu a fost propus spre eliminare. Elly-Cristian si Marian-Cristian au primit doar o singura nominalizare, in timp ce Ionela si Teodor au avut nu mai putin de 6 nominalizari de eliminare.

Dupa ce a fost eliminata din competitie, Andrada a spus lucrurilor pe nume. Fosta concurenta i-a acuzat pe Cristiana si pe Marian de ipocrizie si fatarnicie! In emisiunea de astazi, ea si Cristi au venit in platoul emisiunii pentru a dezbate subiectul deschis saptamana trecuta, despre regulile de votare si nominalizare de pana acum si despre comportamentul anumitor concurenti.

Ionela si Danut au devenit dusmani, din buni prieteni. Au fost aliati, dar acum s-au intors unul impotriva celuilalt: ”L-am crezut prieten, dar m-am inselat cumplit!”, a afirmat Ionela despre Danut.

In pericol de eliminare in Marea Finala MPFM4 sunt in acest moment: Ionela si Teodor, dar si Simona si Danut. Toti cei 4 concurenti au primit sansa de a fi votati timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana ca si finalisti in tabloul final al acestei competitii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Video – Finala Mpfm din 22 august 2015

 1. Violeta

  Am vizionat doar partea a doua a galei, deci doar despre ea voi scrie!
  Nu inteleg de ce Andrada si Gheorghe nu inceteaza cu interventiile rautacioase la adresa fostilor lor colegi de emisiune. Daca ar fi avut ceva de zis, ar fi trebuit s-o faca inca din timpul competitiei, dar nu dupa. Ceea ce afirma Gheorghe ca acum se uita pe aplay si pot vedea multe, e o mare gogorita, caci doar la fata locului iti poti face o parere intr-adevar obiectiva. Cei doi au fost in mijlocul evenimentelor din Casa, au luat pulsul lucrurilor, daca isi spuneau atunci parerea la adresa altora, poate ca i-as fi crezut, dar sa vina acum, dupa ce au fost eliminati, si sa-si verse laturile in capul concurentilor, lucrul acesta nu face decat sa arate ca Andrada si Gheorghe nu stiu a pierde cu capul sus. Sa-si aduca aminte cei doi de cate ori nu au fost protejati de coechipierii lor cand a fost concursul pt masina si multe alte ocazii cand ceilalti concurenti i-au protejat si le-au fost alaturi.
  Aceeasi situatie o avem si in cazul lui Danut, care lupta sa-i faca dreptate lui Carmen, desi atunci cand intrau sustinatoarele lui sau mama lui in direct si o ponegreau pe fosta concurenta, el nu zicea nimic sau daca zicea le dadea dreptate acelor femei si nicidecum lui Carmen. Danut incearca acum sa se foloseasca de sustinatorii lui Carmen ca sa acceada in Marea Finala si cum poate face asta decat prezentand-o pe Carmen in postura de victima a celorlalti, dar sa nu uite Danut cat rau i-a facut acestei fete si cu cat dezinteres a tratat-o si cand au avut o relatie si cand relatia lor s-a incheiat. Doar un naiv ar putea crede teatrul falsului justitiar Danut. Si s-a dovedit Danut ca nu e doar un iubit jalnic si de tot rasul, ci si un „prieten” de doi bani. Sa ne aducem aminte cu cata usurinta i-a eliminat pe Teo si pe Ionela din cursa pt masina, cum a acceptat Danut ca fosta lui iubita, Carmen, s-o jigneasca intr-un mod oribil pe Ionela, cea care le-a fost alaturi, intreaga competitie si multe altele. Ionela si Simona au dovedit intreaga competitie ca sunt niste prietene de nadejde, pe cand Carmen si Danut au dezamagit si in aceasta privinta.

  Si mai doream sa scriu ceva in legatura cu discutiile dintre Andrada – Gheorghe si Marian – Cristiana, si ma refer aici la momentul in care moderatoarea a insinuat ca nu ar interveni Cristian in favoarea prietenului sau, si vreau sa spun urmatoarele: in primul rand, Cristian este o fire mai taciturna, iar in al doilea rand, Cristian are dreptate cand afirma ca el il percepe pe Marian altfel decat il percep mai nou Andrada si Gheorghe si ca nu poate el, Cristian, sa-i convinga pe altii de propriile sale pareri. Daca un om e convins ca are dreptate, poti sa te pui si in cap, n-o sa reusesti sa-i schimbi opinia, oricat ai incerca, deci sunt de acord cu Cristian.

  Votez sa ajunga Ionela si Teo in Marea Finala, fac asta pt ca, spre deosebire de Danut, ei nu au fost o mare dezamagire, si pt ca mi-e simpatica Ionela, pt ca dincolo de faptul ca are o gura mare, are o inima si mai mare, iar oamenii inimosi trebuie recompensati intotdeauna pt bunatatea lor. Asa simpla cum este Ionela s-a dovedit ca are mai multa educatie si bun simt decat mult scolitele Andrada sau Carmen si foarte cunoscuta Catalina.
  Votez ca Simona sa ajunga in Marea Finala si ea este una dintre concurentele care mi-au fost simpatice inca din prima clipa, imi place de ea ca e inteligenta, are o buna educatie, e o prietena de nadejde precum Ionela, e calma si echilibrata si m-as fi bucurat pt ea sa-si fi gasit perechea in aceasta competitie, dar nu-mi fac griji, sunt convinsa ca un om atat de deosebit cum e Simona, isi va gasi perechea afara.
  Imi doresc sa castige Marea Finala, Elly si Cristian, ei au fost preferatii cei mai preferati, daca pot spune asa, inca din prima clipa a acestui concurs. Am avut o perioada, dupa concursul cu masina, in care am fost dezamagita de Cristian, dar, din fericire, mi-a redevenit simpatic, si ii doresc o casnicie fericita alaturi de Elly. 🙂

  Despre prima parte a galei, voi scrie dupa ce o voi fi vizionat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *