Video – Finala Mpfm din 8 august 2015

finala mpfm 4 din 8 august 2015Astazi, de la ora 14:00 si 17:00 urmariti prima si respectiv a doua parte din Finala Saptamanala! Va asteapta multe surprize! Ce se va intampla cu concurentii? Nu ratati emisiunea! Concurentii au luptat pentru un premiu foarte important: un apartament nou. La finalul celor doua probe la care au fost supusi concurentii, Carmen si Ionela au fost eliminate din cursa pentru casa noua, Andrada fiind castigatoarea probei!

Finala Mireasa pentru fiul meu din 8 august 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Cu 21 de zile inainte de nunta, Elly si Cristian sunt in pragul despartirii! Elly: “Cristian da intotdeauna vina pe mine pentru disputele dintre noi!”

In ciuda opozitiei aprige a propriei mame, Elly vrea sa se marite cu Cristian!

Afirmatiile facute de Carmen(“Ionela si Simona au devenit slugile lui Elly pentru a nu fi eliminate!”) au indignat-o peste masura pe Elly! Carmen le-a acuzat pe Ionela si Simona ca le fac pe plac celor mai votati concurenti pentru a ajunge in Marea Finala!

Danut: “Mirajul Marii Finale le-a luat mintile concurentilor!”, “Nimeni nu are dreptate in acest conflict, fiecare se crede Dumnezeu!”

Simona: “Carmen ar fi facut orice pentru a ajunge in Marea Finala!”

Andrada (9 nominalizari) si Simona (1 nominalizare) au fost la un pas de eliminare, dar desi Simona se afla pe ultimul loc, aventura Andradei in competitie s-a incheiat cu doar trei saptamani inainte de Marea Finala, deoarece nu s-a aflat printre fetele protejate! In urma nominalizarilor concurentilor si a voturilor telespectatorilor, Andrada a fost eliminata din competitie!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *