Video Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 2016 Online

marea finala mpfm 5 din 27 august 2016Astazi, 27 august 2016, are loc Marea Finala Mireasa pentru fiul meu sezonul 5. Vom afla cu totii cine este desemnata Mireasa Sezonului 5! Aceasta va pune mana pe marele premiu, care nu e putin, aproximativ 300.000 lei!
Adriana a fost votata de la inceputul competitiei ca fiind Mireasa a saptamani la rand, iar ea are cele mai multe sanse sa castige titlul de Mireasa Sezonului 5. Dar jocul este imprevizibil, oricine poate obtine acest titlu,, de la ora 20:00 aflam cine este Mireasa anului 2016, bine’nteles spre sfarsitul serii. Mai jos aveti ocazia sa urmariti in timp real rezultatele voturilor din Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 2016. Asadar afla primul cine sunt Mirii sezonului 5 Mireasa pentru fiul meu.

Urmariti Video Online Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 august 2016 ora 17:00 si 20:00. Concurentii s-au pregatit pentru evenimentele din Marea Finala, si anume nuntile mult asteptate. Pregatirea mirilor a fost prezentata de Ana, fosta concurenta MPFM4 si Dorian Popa. Invitati in prima parte de pregatiri au fost fosti concurenti MPFM5: Liliana, Loredana, Alexandra, Denisa, Florentina, doamna Virginica, doamna Luiza, Tudor, Catalin, Ionut si Aurel.

Liliana si Loredana au sarit in ajutorul viitoarelor mirese. Loredana a marturisit ca este insarcinata cu Ionut, iar Liliana nu si-a gasit inca jumatatea.

Frumoasa ca intotdeauna, Alexandra MPFM5 a tinut sa lamureasca daca mai formeaza sau nu un cuplu cu Florin. Spre bucuria fanilor, cei doi fosti concurenti au o relatie frumoasa, insa Alexandra a facut o declaratie uimitoare cu privire la fidelitatea iubitului ei, aflat in Grecia: “Eu nu cred ca exista barbati fideli!”.

Denisa a povestit ce a facut la iesirea din competitie, iar cea mai neasteptata declaratie a fost din planul personal: Denisa si-a gasit jumatatea. Florentina este inca singura.

In prima parte, cea a pregatirilor, a fost dat cate un material cu prezentarea de inceput a fiecarui finalist: Lavinia, Mihaela, Constantin, Adriana, Valentin si Eduard.

Baietii au avut parte de momentul barbieritului, fiind ajutati de fostii lor colegi de competitie. Valentin a fost barbierit de catre Catalin. Eduard a intrat la barbierit tot pe mana lui Catalin, iar Constantin a fost barbierit de catre Tudor. Painea reprezinta belsugul, abundenta, iar ruperea turtei deasupra capului miresei simbolizeaza revarsarea prosperitatii asupra miresei. Traditia a fost respectata si la “Mireasa pentru fiul meu”: Mamele Luiza si Virginica au rupt turta miresei pentru cele trei fete. Verighetele au fost si ele prezentate cum se cuvine. Emotiile au luat sfarsit pentru cuplurile care se casatoresc in Marea Finala! Mirii si-au vazut pentru prima data partenerele in rochie de mireasa.

Mihaela si Constantin se iubesc de mai bine de opt luni de zile! Povestea de dragoste dintre Mihaela si Constantin a fost prezentata intr-un material emotionant. Constantin si-a declarat dragostea in direct pentru Mihaela.

De zece luni de zile, Adriana si Valentin au pasit impreuna pe calea iubirii! Valentin i-a facut Adrianei o declaratie de dragoste in direct.

De 11 luni de zile, Lavinia si Eduard au pasit impreuna pe calea iubirii! Eduard i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste miresei lui, Lavinia.

Ozana Barabancea a cantat melodia “Perfect Isn’t Easy” la Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 5.

Mihaela a intrebat-o pe mama lui Constantin daca doreste sa-i fie mama, iar aceasta a acceptat fara nicio ezitare.

Adriana a pus intrebarea decisiva mamei lui Valentin. Concurenta si-a intrebat viitoarea soacra: “Vreti sa-mi fiti mama?”

Lavinia a intrebat-o pe mama lui Eduard, daca doreste sa-i fie mama.

Jean de la Craiova a cantat in Gala Finala MPFM5.

Pe langa dispute si controverse, competitia a fost din plin presarata cu momente amuzante marca MPFM5!

Psihologul Cristina Zaharia le-a dat sfaturi pretioase mirilor MPFM5.

Valentin s-a aflat in fata unei decizii ce-i putea schimba definitiv viata! In urma unui incident petrecut in ultima zi a competitiei, in care concurentul a fost surprins umbland in geanta Mihaelei, Valentin si Adriana si-au exprimat dorinta de a iesi din casa. In Marea Finala, cei doi au avut ocazia sa abandoneze concursul, dar nu au facut asta. Valentin: “Voi alege sa termin competitia ca un invingator, nu ca un las!”

Adriana: “Ieri am fi luat o decizie la nervi si intr-un procent destul de mare am fi plecat!”

Constantin a fost votat in unanimitate de catre ceilalti concurenti pentru a lua suplimentul de bani din marele premiu, mai exact suma de 158 828 lei. In Marea Finala, concurentul a fost pus in fata unei decizii cruciale. Lui Constantin i s-a propus sa accepte suma de 50.000 lei si casatoria cu Mihaela, indiferent daca va fi ultimul concurent eliminat sau nu. Constantin a refuzat oferta si a preferat sa riste, in speranta castigarii sumei totale din suplimentul la marele premiu.

Soc! Constantin a fost eliminat in ultimele clipe de competitie, acesta fiind ultimul concurent clasat in randul voturilor telespectatorilor.

Au trait momente emotionante, au avut de infruntat obstacole, dar dragostea a invins in cele din urma. Adriana si Valentin s-au casatorit in Marea Finala.

De asemenea, Lavinia si Eduard s-au casatorit in Marea Finala.

Au semnat actele! Cele doua cupluri ramase in competitia “Mireasa pentru fiul meu” s-au casatorit, iar momentul a fost extrem de emotionant. Pe urma acestia au dansat vasul mirilor.

Moment de vis! Mirii au taiat tortul.

Liviu Teodorescu a cantat in Marea Finala MPFM5.

Publicul a votat si a decis deznodamantul acestei Finale de sezon! Nunta anului i-a apartinut cuplului Adriana si Valentin! S-au cunoscut si au invatat ce este iubirea in casa „Mireasa pentru fiul meu”. Sustinatorii lor i-au vazut victoriosi inca de la inceput, iar asteptarilor nu le-au fost inselate. Dupa multe luni in care a ocupat primul loc pe podium, Adriana a fost desemnată “Mireasa Sezonului” al cincilea.

Pregatirile pentru nunta 27.08.2016, ora 17:00: Partea 1 si Partea 2

Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27.08.2016, ora 20:00: Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4 si Partea 5

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *