Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 1 aprilie 2016210 zile s-au scurs de cand concurentii sezonului 5 si-au inceput aventura pe drumul dragostei! Aflati astazi, vineri 1.04.2016 in emisiunea MPFM 5 video online ce dispute au mai fost intre rivali, incepand cu ora 11:15 si 14:00. In urma cu doua luni, concurentii se confruntau cu prima criza a bucatelor! Administrarea gresita a bugetului pentru cumparaturi a dus la o noua criza alimentara! In loc sa-si cumpere mancare, baietii au preferat sa cumpere cadouri pentru Mihaela si Liliana!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Pentru a scapa de foame, baietii au facut front comun!

Constantin: “Cum sa-ti ajunga mancarea daca in fiecare zi se prajesc 3-4 caserole de carne?”

Loredana: “Daca nu am ce manca, prefer sa tac din gura in loc sa ma plang in direct! Catalin mananca de la ceilalti pentru ca i se ofera!”

Emilia: “Nu-i frumos sa glumesti pe seama suferintei unei fete!”

Marius: “Nu-mi plac fetele care sunt mereu suparate si bantuite de ganduri negre!”

In cautarea chistocului salvator, Marius si Denisa au controlat chiar si cosul de gunoi!

Conflict aprins intre Alexandra si Denisa! Florin se pare ca a fost marul discordiei dintre cele doua concurente! Alexandra a sarit la gatul Denisei: “E o lipitoare, nu o suport deloc!”

Patru baieti au fost atinsi de farmecul Nicoletei! Doamna Virginica acuza: Nicoleta s-a lasat fermecata de “vrajeala” lui Marius.

Astazi, astrologul Nicoleta Dragoi a facut compatibilitatile cuplurilor din casa “Mireasa pentru fiul meu”. Preveziunile astrale pentru Adriana si Valentin: “In acest cuplu se pot intampla tot felul de lucruri magice”

Liliana a trecut peste ruptura de fostul iubit doar cu ajutorul acestei emisiuni. Cu toate acestea, astazi a sosit un cadou misterios pentru concurenta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *