Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 1 august 2016Sambata, eliminarile au continuat. Emilia a fost eliminata, dar prin ce peripetii au trecut concurentii ramasi in competitie? Cum s-au distrat acestia la mare? Urmariti video online emisiunea de astazi, 1 august 2016, prima parte de la 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Sambata, Catalin nu a dorit sa faca parte din aceeasi echipa cu Emilia si Nicolae pentru castigarea unei iesiri la Marea Neagra! Tensiunile probelor de sambata i-au invrajbit pe Constantin si Mihaela! Concurenta i-a cerut iubitului ei sa castige probele pentru a merge la mare.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 august 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mihaela catre Constantin: “Pot sa am vreodata o discutie calma cu tine?! Reactia ta lasa de dorit!” Constantin catre Mihaela: “De mult nu-ti mai plac!” Este Mihaela prea ambitioasa pentru Constantin?

In urma nominalizarilor primite, iubita lui Nicolae a fost eliminata din competitie! Emilia s-a simtit tradata de cei pe care-i credea prieteni, adica Mihaela si Constantin.

Nominalizarile i-au despartit pe Emilia si Nicolae.

Emilia: “Lavinia a vrut sa-i elimine pe Adriana si pe Valentin, insa eu nu am urmat acest plan! “Lavinia si Mihaela incearca in fel si chip sa o submineze pe Adriana!”

Vladut: “Nu-mi pare rau ca am nominalizat-o pe Emilia!”

Catalin: “Locurile in Marea Finala sunt limitate!”

Cunoaste Emilia secrete compromitatoare despre Lavinia?

Nicolae: “Catalin crede ca daca ajunge in Marea Finala isi va vindeca rana capatata acum 5 ani!”

Emilia nu si-a menajat deloc dusmanii! Concurenta a rupt tacerea: “In afara de Adriana si de Valentin, toti concurentii sunt obsedati de marele premiu!”.

A cazut Emilia victima unei strategii pusa la cale de Lavinia? A fost Emilia tradata de Mihaela si de Constantin?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *