Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 februarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 1 februarie 2017Ce a pus la cale Valentin si pentru cine? Farsa care i s-a facut lui Laurentiu inca il bantuie. Ce sfaturi au sosit la ceas de seara? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu de azi, 1 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00!Frig in casa fetelor de la “Mireasa pentru fiul meu”! Madalina, aparitie incendiara. Concurenta a avut un mesaj pentru fanii ei. In miez de noapte, lupte grele s-au dat in casa baietilor! Laurentiu si Cosmin s-au luat la trante in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Andrada si Valentin formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din acest sezon “Mireasa pentru fiul meu”. In miez de noapte, acestia au avut cel mai senzual dans pe ritmuri de blues.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 februarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cand parea ca Madalina si Andrei vor reinnoda prietenia cu iz de cuplu ce-i unea odinioara, un avertisment a aruncat totul in aer. Andrei i-a cerut Madalinei sa se lase de fumat, starnind indignarea acesteia. Cele mai recente evenimente din competitie, i-au facut pe multi sa-si regandeasca strategiile si obiectivele competitionale. Unii concurenti sunt hotarati sa nominalizeze din protejati.

In timp ce Andrada vrea vacanta, Valentin are alte intentii. ”Dupa competitie vreau sa fiu masina de facut bani!”, a declarat concurentul. In ciuda interactiunilor, Edith s-a cam suparat pe Geo. Concurentul ar vrea sa petreaca fiecare clipa in preajma ei, insa Edith l-a cam tinut la distanta.

MPFM 01.02.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 01.02.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

Frig în casa fetelor de la „Mireasă pentru fiul meu”! Mădălina, apariţie incendiară

În miez de noapte, lupte grele se dau în casa băieţilor!

Cel mai senzual dans

Andrei: ”Mădălina are sentimente mai puternice pentru mine decât eu pentru ea”

Duelul telefonic dintre mame a șubrezit relația dintre Mihaela și Mihai

Băieții își pregătesc armele strategice: ”Îl nominalizez pentru că-i protejat!”

Intențiile lui Valentin: ”După competiție vreau să fiu mașină de făcut bani!”

Edith s-a supărat pe Geo: ”Tot ce fac eu, fac numai pe dos!”

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *