Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 1 iulie 2016Strategii pentru cumparaturi. Ce planuri se fac? Cine este vizat la urmatoarele nominalizari? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 de astazi, vineri 1 iulie 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua de la 14:00. Sustinatorii cuplurilor Mihaela-Constantin, Eduard-Lavinia si Nicolae-Emilia au format grupul “Brigada” si au transmis concurentilor membrii mesaje anti-Liliana. Prietenii Adrianei, vanati unul cate unul de cei ce vor sa o detroneze?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Teoria lui Vladut: Sustinatorii lui Florin se razbuna pe Adriana si Valentin sprijinindu-le rivalii.

Mihaela: “Greselile din trecut o costa scump acum pe Liliana!” Liliana a fost avertizata de proprii sustinatori ca se pun la cale strategii potrivnice. Emilia: “Mi-am dat de mult seama ca Liliana joaca teatru!”

Adriana: “Brogada trebuie sa faca tot ce le spun sustinatorii lor pentru a nu le pierde sprijinul!”

Mihaela: “Cand prietenii Adrianei aveau nevoie de sprijinul ei competitional, ea n-a facut nimic!”

Mesajul sustinatorilor: “Liliana a semanat vant si va culege furtuna!” Adriana catre Lavinia: “Recunoaste ca esti o marioneta a sustinatorilor!” Adriana a lansat o provocare: “Ii invit pe toti sa ma nominalizeze si sa se faca de ras pentru ca nu ma vor da afara!”

Logodnele s-au incheiat, iar acum urmeaza casatoria. Concurentii si-au dat frau liber dorintelor. Ei au povestit despre portretul nuntii perfecte.

Constantin a ezitat: “Eu si Mihaela mai avem detalii de pus la punct pentru nunta!”

Mihaela si Constantin prezinta imaginea unui cuplu unit, insa sunt fisuri care ameninta sa naruiască edificiul dragostei lor. Mihaela: ”Constantin ma enerveaza deoarece nu-si spune in direct nemultumirile. Nu-mi place ca atunci cand sunt suparata, Constantin ma tot bate la cap!”

Emilia: “Liliana s-a folosit de atacurile cerlorlalti impotriva mea pentru a ma lovi! S-a potolit deoarece asa i-au spus sustinatorii, nu pentru ca-i fata buna!”

Denisa: “Liliana nu-si va recunoaste vreodata greselile deoarece isi va submina imaginea!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *