Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 1 iunie 2016Vrand sa fie in forma pentru lupte cu inamicii, agentul 007 intra in rol. La ceas de seara, baietii se transforma radical. Daruri in ultima zi de primavara! Urmariti emisiunea MPFM 5 video online de astazi, 1 iunie 2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Planurile de viitor ale cuplurilor! Constantin vrea doi copii, dar Mihaela isi doreste chiar patru! Planurile de viitor ale cuplului Lavinia si Eduard! Concurentul spune ca nici nu se pune in discuţie convietuirea cu socrii! Eduard: “Nu-i bine sa locuim cu socrii. Nu avem nevoie de urechi langa noi!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lavinia: “Mi-e teama ca Dumnezeu mi-l va lua pe Eduard de langa mine inainte de vreme!”

Mihaela si-a deschis inima in fata psihologului Ioana Tanase! Mihaela, in fata psihologului: “In competitie am descoperit o alta latura a mea!”

Sub bagheta antrenorilor Dan Frumusanu si Laura Nicolae, trupa “Bonito Dance” i-a delectat pe concurentii de la Mireasa pentru fiul meu cu o serie de dansuri latino. Dansatorii trupei Bonito Dance au castigat numeroase premii in competitii nationale si internationale.

Dupa prestatie, copiii s-au dus in Casa Baietilor unde au facut o mare debandada.

Cursa pentru masina de la “Mireasa pentru fiul meu” continua.

Ionut: “Il nominalizez pe cel mai slab, chiar daca-i vorba de Loredana!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *