Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 1 martie 2016Cum au incercat baietii sa desluseasca tainele limbii romane? Priviri indiscrete degraba criticate. Descoperiti mai multe in emisiunea video de astazi, 1.03.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Ce prezenta feminina s-a instalat in inima lui Florin? De 1 Martie, Mirela a primit o multime de cadouri din partea concurentilor prezenti in competitie. Nicoleta considera ca doamna Virginica s-a schimbat fata de ea, dupa ce a refuzat sa formeze un cuplu cu fiul ei: ”Pentru ca nu am facut o relatie cu Ciprian, m-am lui a inceput sa se comporte diferit fata de mine. Asta simt, asta vad! Mi se pare ca se uita cu alti ochi la mine, imi vorbeste altfel.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Dorian Popa le-a oferit fetelor si mamelor cele mai tari martisoare!

Catalin, un fost concurent proaspat revenit in competitie, a avut prima “confruntare” cu ceilalti concurenti! Catalin l-a asigurat pe Valentin ca nu va forma un cuplu cu o concurenta care a avut deja o relatie in competitie!

Luni, Adriana si Constantin au mers la cumparaturi. Adriana a ratacit un cos intreg de fructe si legume! Concurenta si-a dat seama ce s-a intamplat abia cand se afla in drum spre casa!

Momente video din emisiune:

Nicoleta: ”De când i-am refuzat fiul, mama lui Ciprian se poartă diferit cu mine”

Mirela Boureanu Vaida a primit o mulțime de cadouri: ”În șir indian, vă rog!”

Adriana a rătăcit un coş întreg de fructe şi legume, la cumpărături!

Cătălin: „Nu voi forma un cuplu cu o concurentă care a avut deja o relaţie în competiţie!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *