Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 1 noiembrie 2016Madalina si Cristi au incercat sa se cunoasca mai bine printr-un joc nevinovat, dar jocurile au luat o turnura „periculoasa”! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 1 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Nu demult se iubeau cu pasiune, dar acum Iulia si Ciprian si-au declarat razboi! Ciprian catre Iulia: “Avand in vedere ca ma urmaresti, inca simti ceva pentru mine!” Pe de alta parte, Andrei s-a tachinat cu Ana-Maria, in timp ce se tinea de mana cu Iulia. Care este natura reala a relatiei dintre Ana-Maria si Andrei? Edith si Ali au fost buni prieteni cu Ana-Maria, insa amicitia lor a fost rapusa de veninul discordiei!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Triunghiul Bermudelor s-a mutat in casa fetelor! Lantisorul Mihaelei a disparut! Cine si l-a insusit? Problemele bugetului lunar i-au transformat pe baieti in rivali!

Mamei Carlei a facut acuzatii grave la adresa lui Valentin, dar reactia concurentului nu a intarziat sa apara!

Mama Carlei a dat cartile pe fata in privinta lui Valentin! Mama Carlei, despre Valentin: “Pacat de Andrada, va face cu ea si cu altele ce a facut cu fiica mea!” Valentin a petrecut clipe magice alaturi de fiica si iubita lui! Andrada s-a intalnit pentru prima data cu fiica lui Valentin! Cristi si Danut au intrat in colimatoriul concurentilor inca de la primii pasi in competitie! Concurentii si-au creat deja cate o impresie despre cei doi. Georgiana: “Cristi si Danut au intrat in competitie pentru ca nu aveau ce face acasa!” Razboiul unei iubiri trecute! Andrada si Cristi si-au aruncat sageti!

Andrada a fost acuzata ca a venit in competitie cu gandul la marele premiul, nu in cautarea iubirii! Andreea a fost foarte afectata de acuzatiile aduse impotriva ei!

Momente din emisiune:

Ciprian MPFM 6 către Iulia: „Având în vedere că mă urmăreşti, cred ca inca mai simti ceva pentru mine!”

Edith şi Ana-Maria, de la prietenie la duşmănie!

Andrei de mâna cu Iulia, se tachinează cu Ana-Maria

Lănţişorul Mihaelei MPFM 6 a dispărut! Cine şi l-a însuşit?

Scandal uriaș! Problemele bugetului lunar i-au transformat pe băieţi în rivali!

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *