Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 1 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 1 septembrie 2016Urmariti video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 septembrie 2016, prima parte de la ora 10:00 si cea de a doua parte de la 14:00. Cei mai iubiti concurenti din sezonul 4 au fost invitati in platou. O parte din fostii concurenti ai sezonului 4 Mireasa pentru fiul meu au fost invitati in emisiunea de astazi. Acestia au fost: Cristiana-Marian, Elly-Cristina si Teodor Ionela. Cele mai importante momente ale sezonului 4 au putut fi revazute in emisiunea de astazi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 septembrie 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Ionela si Teodor se pregatesc de cununia religioasa. Marian si Cristiana, unul dintre cele mai iubite cupluri de la “Mireasa pentru fiul meu”, se iubesc pe zi ce trece mai tare. Cei doi tineri insuratei vor avea un copil, Cristiana fiind insarcinata in 5 luni cu baietel. In emisiune au fost revazute amintiri cu cel mai copilaros cuplu, Cristiana si Marian!

Elly si Cristian formeaza unul dintre cele mai solide cupluri care au iesit din casa “Mireasa pentru fiul meu” in sezonul patru. In ciuda opozitiei familiilor, Elly si Cristian si-au unit destinele in competitie.

In prezent, cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata. Avocatul Artin Sarchizian le-a oferit concurentilor sfaturi necesare pentru primii pasi in viata.

Valentin Rujoiu – specialist, a dezvaluit tainele consecintelor “drumului de seara”.

Avocatul a oferit sfaturi despre cum se imparte averea acumulata in timpul casatoriei in caz de divort. De asemenea, el le-a explicat concurentilor si cum se impart mostenirea si donatia la sfarsitul unei casnicii.

Sfatul avocatului: Casa in care locuiesc este a unuia dintre soti. In ce conditii un bun propriu poate fi impartit dupa terminarea casniciei.

Cele mai incitante momente din sezonul 5 ”Mireasa pentru fiul meu” au putut fi revazute astazi in emisiune.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *