Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 10 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 10 august 2016Bem cafeaua impreuna si ne jucam de-a matinalul mireasa pentru fiul meu. Baietii au patruns pe meleaguri bugetare! Care sunt nemultumirile lui Eduard? Urmariti video online emisiunea de astazi, 10.08.2016, de la ora 10:00 si 14:00. Adriana a pregatit astazi, reteta zilei pentru colegii de competitie din casa “Mireasa pentru fiul meu”. Concurenta a gatit fursecuri si tortilla – o reteta de omleta spaniola. Pana in acest moment, provocarii au raspuns si Valentin, iubitul Adrianei, si Mihaela, care i-au rasfatat pe concurenti cu preparate delicioase.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Horoscopul zilei de 10 august 2016 a fost prezentat de Catalin.

Competitia “Mireasa pentru fiul meu” intra pe ultima suta de metri. Cu mai putin de o luna inaintea incheierii celui de-al cincilea sezon al show-lui matrimonial, stresul si conflictele isi spun cuvantul. Mihaela a fost surprinsa cu ochii in lacrimi, iar Constantin pare ca nu reuseste sa amelioreze tensiunile acumulate de iubita lui, in cele 11 luni de competitie.

Cele trei cupluri ramase in competitie au facut un nou pas spre casatorie. Cei sase concurenti au facut analizele prenuptiale, insa nesiguranta angajamentului pe viata planeaza deasupra unora dintre ei. Mai in gluma, mai in serios, Mihaela si-a pus in garda partenerul: “Constantin sa se astepte la surprize din partea mea in ceea ce priveste casatoria!”.

Lupta pentru suprematie este din ce in ce mai acerba, cu o luna inaintea Marii Finale. Interventia telefonica a mamei lui Catalin a afectat relatia de prietenie dintre cuplul Lavinia – Eduard si concurentul Catalin. Conflictul dintre cei trei nu este unul singular; Valentin si Adriana ii reproseaza Laviniei atitudinea de superioritate in ceea ce priveste deciziile asupra curateniei generale.

Se confrunta Lavinia cu o alianta secreta a celorlalti concurenti?

O portie de chiftele a dezlantuit o prigoana impotriva Laviniei si a iubitului ei, Eduard. In cadrul unei interventii telefonice, mama lui Catalin a lansat acuzatii dupa acuzatii. Doamna Maria sustine ca nepotul Laviniei a consumat mancarea fiului ei fara sa-i ceara permisiunea!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *