Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 10 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 10 iunie 2016Pregatiri pentru copii! Cat de pregatite sunt fetele pentru viata de parinte? O viespe nabadaioasa i-a dat lui Valentin o lovitura! Urmariti emisiunea video online de azi, 10 iunie 2016, prima parte de la ora 11:15, iar cea de a doua parte incepand cu ora 14:00. Pentru cateva momente, Ionut a intrat in pielea Mirelei Boureanu Vaida! Mizerie de nedescris in Casa fetelor. Denisa si Tatiana au fost prinse in flagrant dupa ce au abandonat un pepene devorat! Nemultumiri legate de lipsa de curatenie s-au transformat intr-o rafuiala presarata cu nenumarate polite platitie!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Denisa: “Eu si Loredana suntem singurele care au recunoscut ca au lasat vase nespalate, dar nu cred ca toate farfuriile gasite in curte erau ale noastre. Acum daca se gaseste ceva nespalat, primele pe care se arunca vina sunt eu si ea.”

Ionut: “Voi lasa toate vasele nespalate pe blat daca sunteti javre si aruncati vina unul pe celalalt!”

Loredana: “Ei stiu doar sa tipe si sa se certe, dar le arat eu de acum incolo!”

Nicolae: “Ei doi au nevoie de sfaturi din afara in fiecare saptamana, altfel nu se descurca!” Disputele dintre Mihaela, Constantin si Natasa au fost doar inceputul. Atacuri dure au fost lansate si de alti concurenti. Natasa a dat lupte grele cu majoritatea concurentilor.

Emilia: “Natasa este un om rau, se bucura cand eu si Nicolae ne certam”

Natasa a intrat in colimatorul rivalilor. I se pregateste debarcarea?

In urma optiunilor exprimate in Camera de Confesiuni, concurentii au reactionat imediat. Echipele au fost desfiintate: concurentii ramasi in cursa vor lupta individual pentru masina. Adriana si Natasa au ales sa se retraga din cursa pentru masina. Denisa: “Toti s-au batut in piept ca echipa nu se destrama, dar acum s-a vazut cine vrea masina! Eu pe Valentin nu-l consider un concurent puternic!”

Nicolae: “Eram absolut convins ca nimeni din echipa noastra nu va renunta la cursa!”

Lavinia: “Ceea ce au facut Loredana si Ionut se numeste manipulare!”

Ultima iesire in club a fetelor s-a lasat cu scantei, Nicolae luand apararea iubitei lui in discutia cu Loredana. Nicolae, catre Loredana: “Ti-ai dorit o relatie cu mine chiar daca beau mult!”

Ionut: “Emilia stie perfect ce spune, dar incearca sa se joace cu mintea noastra!”

Catalin: “Oamenii beau pentru a fugi de o realitate cruda!”

Momente din emisiune:

Isteria vaselor cuprinde toată casa!

Mizerie de nedescris în „Casa Fetelor”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *