Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 10 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 10 noiembrie 2016Cum s-au pregatit baietii pentru iesirea la fotbal? Ce planuri au avut acestia inainte de a iesi? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 10 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Paula Chirila a fost in inspectie in casa fetelor. Din pacate, fetele ramase in casa au dovedit ca nu sunt gata sa fie neveste. Mizeria pe care a gasit-o in casa a fost de neconceput. Ieri, Iulia a lesinat. Clipele de slabiciune ale concurentei i-au pus pe jar pe concurenti! Dupa fotbal, Andreea si Madalina au avut parte de o cina speciala alaturi de Radu si Petru!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Scandal in casa “Mireasa pentru fiul meu”! Madalina si Bebe au ajuns la cutite! Bebe: “Madalina nu stie sa guste glume. Ii este frica sa se apropie de un baiat!” Madalina catre Bebe: “Mai bine ma marit acum decat sa ajung la 38 de ani singura!” Ana-Maria si Maria au dezvaluit ispravi “glorioase” din trecutul lor zbuciumat!

Cosmin: “Adriana cauta pe cineva care sa o sustina!” Cristi: “Consider ca un copil trebuie sa creasca langa ambii parinti sau cel putin langa unul! Daca eu as fi avut un copil, nu as fi intrat in casa!” In emisiune au fost aratate imagini in premiera cu fiica Adrianei.

Andrada si Andrei s-au duelat pe taramul declaratiilor! Andrada: “Tu eşti în stare să vorbeşti o jumătate de ora încontinuu fără să spui nimic. Deci pe mine ma ia capul! Jur! Esti atat de obositor!”

Andrada si Georgiana au devenit rivale! Ce scanteie a aprins flacara discordiei? Andrada: “In ultima perioada mi-am schimbat parerea despre Georgiana, m-a dezamagit! Aveam alte asteptari de la ea! Cauta mereu sa fie in centrul atentiei! La ultimele petreceri deja a exagerat!” Georgiana: “Edith m-a avertizat ca Andrada nu este ceea ce pare!” Care este miza razboiului dintre Andrada si Georgiana? Andrada catre Georgiana: “Te-ai apropiat de Cristi pentru cadouri si sustinatori!” Razboiul unei iubiri trecute! Andrada si Crist si-au aruncat sageti! Andrada catre Cristi: “Ai impresia ca esti buricul pamantului! Emisiunea are nevoie de bufoni”

Radu MPFM4 a intervenit telefonic in direct si a criticat-o dur pe concurenta pentru atitudinea ei din competitie. Radu, fostul iubit al Andradei: “Andrada sa nu-l mai blameze pe Cristi”

Momente din emisiune:

Casa fetelor de la MPFM 6! Mizeria şi dezordinea domnesc fără grijă!

Mădălina MPFM 6 către Bebe: „Mai bine mă mărit acum decât să ajung la 38 de ani singura!”

Ana-Maria şi Maria au dezvăluit isprăvi „glorioase” din trecutul lor zbuciumat!

Adriana despre fiica ei: „E a mea şi atât! Tatăl nu o caută, nu vrea, e mai bine fără!”

Imagini în premieră cu fiica Adrianei de la „Mireasă pentru fiul meu”!

Andrada către Cristi: „Ai impresia că eşti buricul pământului! Emisiunea are nevoie de bufoni”

Georgiana: „Andrada exagerează!”

Andrada către Georgiana: „Te-ai apropiat de Cristi pentru cadouri şi susţinători!”


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *