Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 11 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 11 aprilie 2016Ursitoarea fermecata a trecut pragul competitiei! Ce planuri de viitor mai au indragostitii? Proaspat logoditi, Loredana si Ionut s-au pregatit deja pentru dansul mirilor! Cu ce vesti s-au intors petrecaretii din club? Aflati mai multe in emisiunea video de astazi, 11 aprilie 2016, de la pra 11:15 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Ionut a pregatit un plan indraznet. Cu proiectul pus la punct, proaspatul logodnic, a intrat in actiune si a cerut de nevasta pe Loredana. Cei doi concurenti s-au logodit din nou.

Sambata seara, castigatorii din Finala Saptamanii, au avut parte de clipe de neuitat in club, unde au lasat inhibitiile deoparte si s-au distrat pe cinste.

Spre disperarea lui Valentin, Adriana si-a ales cu greu tinuta de club.

Cu putina vreme in urma, o pasionala poveste de iubire se incheia numai dupa doua saptamani de dragoste. De curand, Marius a revenit la sentimente mai bune fata de Nicoleta, careia i-a propus o reimpacare. Nicoleta: “Am discutat cu Marius. Nu inteleg de ce apar schimbarile astea la el abia dupa ce eu am intrat in cursa de eliminare.”

Baietii au recurs la cele mai ingenioase metode pentru a-l opri pe Florin sa plece din competitie.

Astazi s-au deschis portile casei Mireasa pentru fiul meu. 9 concurenti au parasit competitia matrimoniala fara sa priveasca in urma. Acestia au fost: Florin, Alexandra, Cosmin, Oana, Alexandru, Marius, Nicoleta, Tudor si doamna Luiza. Cei noua concurenti au fost descalificati din competitie, fara sa fie obligati sa plateasca acele clauze contractuale in cazul descalificarii prin incalcarea regulamentului.

Desi sustinea sus si tare ca isi doreste sa plece din competitie pentru a se reintalni cu Cristina afara, Vladut a ramas in casa atunci cand portile s-au deschis. Concurentul a motivat ramanerea lui in casa, spunand ca nu este sigur ca va fi cu Cristina in afara, iar nesiguranta l-a determinat sa mai ramana in concurs.

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente din emisiune:

Băieţii i-au sabotat plecarea din competiţie a lui Florin!

Florin:”Dacă mă năşteam într-o familie de oameni calculaţi, rămâneam în competiţie!”

Plecare masivă a concurenţilor de la Mireasă pentru fiul meu!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *